promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet befolyásolhatóbb vagy a kelleténél?
Borítókép:  Eugenio Marongiu / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegynek meg kell találnia a saját útját. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg rá tudtad venni magadat a spórolásra, mert hamarosan szükséged lesz a pénzre. Hallgass a környezeted tanácsaira, és ne legyél makacs, azzal amúgy is csak káoszt tudsz okozni. Eléggé bizonytalan lehetsz a következő napokban, de hamarosan meg fogod találni a helyes utat, mert adni fogja magát.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok a gondod, de közben a szép emlékek is előkerülnek a fejedben. Ezek remekül ki tudnak hozni a stresszből. Nem baj, ha kicsit ábrándozol, de azért ne ess túlzásokba. A múltadból hamarosan feltűnhet egy régi ismerős, aki segíthet egy problémádon. Nyugodtan használd ki ezt a lehetőséget, még akkor is, ha nehezebb az együttműködés.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érdemes többet beszélgetned a barátaiddal, mert remek tanácsokkal tudnak ellátni. Eltökélt és kellően határozott lehetsz a mai napon, és olyan kihívásokba is belevághatsz, amiket elsőre ijesztőnek találsz. Sok az energiád, de vigyázz, hogy ne kapkodj, mert még valami kellemetlen szituációban találod magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Vigyázz, mert a széles mosoly lehet álca is. Jobban oda kell figyelned, mert befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Kicsit legyél határozottabb, és elkerülheted, hogy kihasználjanak. Sokat járhat a fejedben, hogy helyes döntéseket hoztál-e a jövőddel kapcsolatban. Ezen nem szabad rugóznod, mert ezt még képtelenség megmondani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Készülj fel, mert nem várnak rád egyszerű napok. Érzelmi és lelki hullámvasút, kényes szituációk váltakozhatnak. Meg kell találnod a helyedet és higgadtnak lenned. Minden döntésedet alaposan át kell gondolnod, és megőrizni az egyensúlyt. Ha eljutsz végre a pihenéshez, akkor abba vigyél egy kis színt, úgy tudsz igazán kikapcsolódni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vedd észre, ha ki akarnak használni. Ne akarj több ember helyett dolgozni, csak azt vállald be, ami a te konkrét feladatod. Kicsit előjöhet belőled a hazárdjátékos az életben, de nem szabad mindent a véletlenre bíznod. Közben gondolkodj el, hogy valakivel a közeli környezetedben nem viselkedtél-e túl keményen. Ha igen, kérj tőle bocsánatot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most neked kell mindent a kezedben tartanod, ha azt akarod, hogy jól sikerüljenek a dolgok. A pénzügyeidet is rendbe kellene tenned. Minden forintnak meg kellene találnod a helyét az ünnepekig. A közeljövőben kipróbálhatod magadat igazi vezető szerepben, mert mások helyet kell döntéseket hoznod, ha előrébb akarsz jutni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Olyan változások közelednek feléd, amik hosszú távon elég erősen a hasznodra fognak válni. Ezeket még képtelenség felismerni, de ha odajut a dolog, akkor a megérzéseid segítenek majd, hogy merre kell haladnod. Könnyebben felkaphatod a vizet apró dolgokra is, szóval figyelj oda miként reagálsz a dolgokra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kivételesen szívesen hallgatod meg mások tanácsait, de ezeket lehet nem kellene megfogadnod. Aki adja őket, annak eléggé lehetetlen elképzelései lehetnek, amik téged a rossz irányba fognak terelni. Az elmúlt napjaidban főleg a zűrzavar uralkodott kicsit, szóval ideje lenne visszatalálnod magadhoz. Nyugodtan gondolj át mindent magad körül.

Bak (december 22. - január 20.)

Változások közelednek feléd, amik arra fognak ösztönözni, hogy másképp gondolkodj néhány dologban. Érdemes is bevállalnod, mert picit egy helyben toporogsz. Közben kivívhatod néhány ember haragját. Rendbe kell hoznod időben, és ki kell béküljetek, mielőtt egy csendes háború alakul ki körülötted, ami nem fog jót tenni senkinek sem.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem ártana kicsit sodródnod az árral. Újabban túl komolyan veszed a rutin feladatokat is, amit amúgy kiráznál a kisujjadból. Sok stresszt magad mögött tudnál hagyni, ha újra elővennéd a lazább énedet. Jelenleg a véleményedet is nehezebben fejezed ki, ami gátol abban, hogy igazán önmagad lehess.

Halak (február 20. - március 20.)

Készülj fel mindenre, mert váratlan események befolyásolhatják a napodat. A próbatételekhez megvan a kellő energiád és kreativitásod, szóval ne pánikolj be. Legyél nyílt és őszinte a környezeteddel, ezzel javíthatod a személyes kapcsolataidat. Nem szabad azon rágódnod, hogy mit hoz a holnap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás