promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tizennégyszeres lottónyertes elárulta a zseniális trükkjét, amivel másokat is gazdaggá tett
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most egy trópusi szigeten él a fifikás férfi, aki jó nagy botrányt okozott.

Valószínűleg a top kívánságok között van a magyarok körében az Ötöslottó megnyerése, hiszen az úgymond „ajándékpénz”, ami egy csapásra megváltoztatja bárki életét. Mivel a legtöbb embernek főleg anyagi gondjai vannak, így érthető, hogy miért vágyakoznak olyan sokan erre. Tényleg elképesztően sokan lottóznak, és várják, hogy melléjük szegődjön a szerencse – de van, aki inkább a saját kezébe veszi az irányítást.

Egy Stefan Mandel nevű román közgazdász összesen 14 alkalommal nyerte meg a lottót, ráadásul mindig ugyanazt az akkoriban teljesen legális, de mégis bizonyos szempontból felháborító trükköt alkalmazta, ezzel pedig hatalmas botrányba keveredett. A nyereménye jelentős részét végül ügyvédekre költötte, 1995-ben csődöt jelentett, jelenleg egy trópusi szigeten él a „társaival”. Először a '60-as években nyert, az összegből pedig rögtön kiköltözött Ausztráliába – később elmondta a módszerét is.

Stefan Mandel kitalálta, hogy akkor érdemes lottózni, ha a főnyeremény több, mint amennyibe az összes számkombináció megjátszása kerül.

Ezt persze egyedül nem igazán tudta kivitelezni, így embereket gyűjtött maga köré, hogy csapatostul lottózzanak. Ahogy jöttek a játékostársak, úgy növekedett az esélye annak, hogy elviszik a főnyereményt. Összesen 14 alkalommal jártak sikerrel, és úgy tűnik, hogy jó kapcsolatot ápolnak, mióta összehozta őket a szerencse, meg persze az ötlet mögött álló közgazdász, hiszen azóta is együtt élnek a fent említett szigeten a megosztott lottónyereményeikből.

A jelenleg 89 éves Stefan Mandel módszere valóban nem számított csalásnak, tényleg teljesen legális volt, ezért nem került végül komoly bajba. Ettől függetlenül nagy port kavart az eset, és meg is próbálták dönteni őt, de nem jártak sikerrel – „csak” a vagyona bánta, illetve változtattak a lottó szabályain miatta.

Akit érdekel, hogy mekkora az esélyünk megnyerni az Ötöslottót, az alábbi videóban választ találhat a kérdésre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás