promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agyafúrt kvíz: 10-ből 9 magyar rosszul tudja ezeket a KRESZ-szabályokat, ezekre még a legjobb vezetők sem biztos, hogy tudják a választ
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar autósok többsége rosszul tudja ezeket a szabályokat. Íme a KRESZ-vizsgák 7 legnehezebb kérdése!

Magyarországon évente több ezren szerzik meg a jogosítványukat, de nem mindenki megy át rögtön elsőre a forgalmi vizsgán. Bizony sokszor elég egy apró figyelmetlenség, az oktató nyomja a satuféket, és a vizsgabiztos írja be, hogy nem sikerült.

Vannak, akik a KRESZ-vizsgán is csak másodszorra, harmadszorra tudnak csak átmenni, és ennek általában az az oka, hogy a vizsgázók nem olvassák el figyelmesen a kérdéseket. Bizony, a legtöbb esetben egy-egy szó az, ami segíthet a helyes válasz megjelölésében, de a stressz és a kapkodás gyakran teljesen leblokkol minket.

Vizsgáztatók korábban megnézték, hogy melyek azok a kérdések, amiket a legtöbbször elbukják a magyar vizsgázók. Összegyűjtöttek 7 kérdést, amit a jogosítványszerzés előtt állók többsége el szokott hibázni a teszteken. Mi most ezeket a kérdéseket szedtük össze egy kvízben, és most ti is próbára tehetitek magatokat, vajon jól tudjátok-e az alábbi KRESZ-szabályokat.

Legyen az ember bármilyen tapasztalt, jó sofőr, hiába a rutinos vezetés, és legyen bármilyen menő vagy biztonságos autónk, ezek a szabályok akkor is mindenki számára fontosak, és mindenkinek be kell tartania kivétel nélkül. De könnyen lehet, hogy mind ez idáig rosszul ismerted és alkalmaztad őket. Most majd kiderül!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás