promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhé lesz az angol-magyar meccs előtt? Londonba inkább több rendőrt küldenek ki
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben a szurkolók is úgy látják, hogy több góllal fog megverni minket az Eb ezüstérmese.

Nem áll jól a magyar labdarúgó-válogatott a vb-selejtezőn: 7 meccs után 3 győzelme, 1 döntetlenje, és 3 veresége van. Ebből egyszer az angolok vertek meg minket, és az Albánok kétszer. Így sajnos a lengyelek elleni értékes döntetlennek sincs sok értéke.

A legtöbb hazai szurkoló nem igazán ad esélyt a magyar válogatottnak a jelenlegi formája alapján, és sokan azt nyilatkozták, hogy ebből egy több gólos vereség lesz. Tényleg csoda lenne, ha pontot, vagy pontokat tudnánk elhozni a Wembleyből.

A mérkőzésen már lehetnek vendégdrukkerek, és az MLSZ 4400 jegyet kapott, de ebből állítólag kevesebb mint ezret tudtak értékesíteni. Néhány Angliában élő magyar Londonból fog kilátogatni a meccsre, de az angolok között kivételesen nem mernek hazai színekbe öltözni, hogy ne érje őket atrocitás.

Az Eb-döntő nagyon rosszul sült el a Wembleyben, és itt nem igazán arra gondolunk, hogy kikaptak az angolok. Ugyebár rengetegen jegy nélkül törtek be a stadionba, és néhányan még az olasz szurkolókkal is összetűzésbe keveredtek.

Az angol labdarúgó-szövetség (FA) a szeptemberi magyar-angol meccsen történt rasszista incidenseket is figyelembe vette, és úgy döntöttek, hogy meg kell erősíteni a rendőrségi jelenlétet a Wembley stadion környékén.

Ahogy fent említettük, elég kevés magyar szurkoló lesz kint a mérkőzésen, szóval balhéra biztos nem fog sor kerülni. A beutazást nehezítette, hogy a Magyarországon használt keleti vakcinákat nem fogadják el oltási igazolásként.

A mérkőzés ma este 20:45-kor kezdődik, és természetesen az M4 Sport közvetíti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás