promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés érkezett Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban, közleményben tudatta a hírt a TV2
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 fontos bejelentést tett a fiatal magyar sportoló meccsét illetően.

Amióta a legtehetségesebb magyar focista a világ egyik legjobb és legismertebb klubjához, a Liverpool FC-hez igazolt, bizony nagyon megnőtt a Liverpool-szurkolók száma Magyarországon. Szoboszlai Dominik-rajongók száma pedig világszerte elképesztően emelkedik, utóbbit pedig nem is mutathatná jobban az, minthogy jelenleg a magyar focista nevével ellátott, vörös Liverpool-mezből kel el a legtöbb világszerte. Mi ez, ha nem óriási rajongás és bizalom? Nos, azt pedig nem is mutathatná jobban, hogy Magyarországon mekkora igény van most a Liverpool-mérkőzéseire, minthogy a TV2 óriási bejelentésben számolt be arról, hogy Szoboszlai Dominik mérkőzése, azaz a Liverpool Nottingham ellen fellépése átkerül a Spíler TV-ről egyenesen a TV2-re,

így pedig sokkal nagyobb közönség láthatja majd a tehetséges magyar focista újabb játékát a Vörösök csapatában.

Mostanában amúgy nagyon sok helyről hallani, hogy azok is követik a Liverpool FC mérkőzéseit, akiket eddig annyira nem is érdekelt a foci, Szoboszlai Dominikból elképesztő sztár lett idehaza, és óriási rajongást váltott ki a foci iránt a fiatal magyar szárnyalása a Premier League-ben. Sokan tegnap már talán egy kicsit bosszankodtak is, amikor Dominik nem kapott helyet a Liverpool csapatában a francia Toulouse ellen. Pedig csak annyi történt, hogy Jürgen Klopp mester pihentette az egyik kulcsemberét.

Szóval nagy nap lesz a vasárnap, 14.30-tól pedig élőben izgulhatunk Szoboszlainak a tévéképernyők előtt is, hogy a Liverpool begyűjtse a három pontot odahaza, a legendás stadionban, az Anfield Roadon, ahol biztosan telt ház fogadja majd a csapatokat a Premier League következő fordulójában. A mérkőzést pedig a TV2-n láthatjuk majd idehaza.

Ez a dal, egy szerzemény Szoboszlairól pedig szinte biztos, hogy fel fog csendülni a lelátón:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás