promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliókat költ az anya arra, hogy szépségkirálynőt faragjon a kislányából
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno az egyik televíziós csatornán volt egy műsor, melyben általában, kissé túlsúlyos, nem éppen modell kinézetű anyukák szerepeltek, akik egyfolytában szépségversenyekre cipelték a lányaikat. Akkor a nézők elég erősen kritizálták a sorozatot, hiszen véleményük szerint a szülők csak saját meg nem valósított álmaikat szerették volna a gyerekekre erőltetni. 

Valószínűleg Madara Zilberte is egy ilyen műsor szereplője lehetne. Az édesanya 7 éves kislányát Tina-t egyengeti modell karrierjében, nem is akárhogyan. A mindössze gyerek mára úgy pózol, mint a legnagyobb kifutós sztárok. Nem véletlenül. 

Az anyuka már csaknem 13 ezer fontot, azaz 5 millió forintot áldozott arra, hogy kicsi lányából tökéletes, díjnyertes szépségkirálynőt faragjon. 

Ebbe beletartoznak a ruhák, a sminkek, a különórák is, amiket az anyuka szerint a lány is nagyon élvez, akárcsak a versenyeket, amiből egyre többre viszi el gyermekét. 

„A versenyek végén ő is és én is nagyon boldogok vagyunk. Minden kislány hercegnő szeretne lenni, akkor miért akadályoznám meg benne az enyémet?”

– nyilatkozta Madara Zilberte egy nemrég készült interjúban. 

Nektek mi a véleményetek a témáról? Írjátok meg nekünk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás