promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került az újpesti futball-legenda
Borítókép:  Origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kórházba került az újpesti futball-legenda, Törőcsik András. A 45-szörös válogatott labdarúgó koronavírus tesztje pozitív lett, és korábbi betegségét is újra kezelni kell.

Szombaton még arról írtak a hazai sajtóban, hogy Törőcsik András nem koronavírusos, azonban az akkor kórházba került egykori labdarúgó friss tesztjei kimutatták, hogy mégis elkapta a betegséget.

Közismertebb nevén „Törő" állapotára Pintér István gyúró-terapeuta lett figyelmes, aki észlelte, hogy András lázas és sokat köhög. 

Az nso.hu beszámolója szerint a hétvégén elvégzett vírusteszt eredményeként kiderült, hogy koronavírusos Törőcsik András. Az újpesti futballista nővére, Törőcsik Éva hétfő délelőtt kapott tájékoztatást testvére állapotáról, akkor az ügyeletes orvos elmondta, hogy

a koronavírusra gyógyszert kap, de a korábbi emésztőrendszeri probléma is kiújult, amely kezelését csak a pontos kórisme megállapítása után kezdhetik el. 

Törő nővére továbbá kiemelte, hogy András nincs lélegeztetőgépen, és reménykedik abban, hogy a legendás futballista hamarosan újra otthonában pihenhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás