promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismernéd? Így néz ki manapság Bery, aki egykor az ország egyik legnagyobb popsztárja volt – fotó
Borítókép:  YouTube.com/ValentineLost26 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori pufók gyereksztárból, Sugár „Bery” Bertalanból először popénekes, mára pedig egy jó kiállású, kiegyensúlyozott férfi lett.

Soha nem késő váltani - vallja Sugár Bertalan, aki Beryként és Sugár Berciként kezdte pályafutását. Gyerekkorától fogva a rajongóknak énekelt, ma már inkább csak a jógaórákon ereszti ki a hangját a mantrázás közben. 

A '90-es évek pufi gyereksztárjaként volt ismert Sugár Berci, később felnőve Bery néven vált sikeressé, de már egy jó ideje elhagyta a zenei pályát - manapság a jógának szenteli az életét. 

„Soha ne mondd, hogy soha, de én most így jól érzem magam”

- nyilatkozta Berci, aki azt is elárulta, hogy egyáltalán nem is tervez visszatérni az énekléshez, arra az időszakra csak egy kitérőként emlékszik vissza az életében.

Sugár Bery a gyereksztár, popikon és jógaoktató, aki a ‘90-es években volt tini, nagyon jól emlékszik rá, hogy Sugár Berci anno mekkora sztárgyerekként volt jelen. Mindenki édes nosztalgiával gondol vissza a duci gyerekre, aki 14 évesen énekelte el „Az első szerelem” című dalt.

Sugár Berci gyerekkorától kezdve csodálattal tekintett a fellépésekre, de nem igazán a popzene vonzotta, inkább drámai színészként látta magát a jövőben – az élet azonban máshogy hozta el számára a sikert.

„Egy énekes barátomat kísértem el egy tévéfelvételre, és mögöttem ült egy férfi, aki megkopogtatta a vállamat, és, mint a filmekben, adott egy névjegykártyát, hogy »Szia, Márkus Robi vagyok, az EMI-nak dolgozom, és ha még érdekel téged az éneklés, akkor hívj fel«. Ez iszonyatosan nagy lehetőség volt” 

– nyilatkozta Sugár Berci egy interjúban

Aztán felnőttként visszatért a popszakmába, a duciságot maga mögött hagyta, sőt, egyenesen szívtipró vált belőle.

Elmondása szerint ez az állomás azért is volt fontos számára, mert a túlsúlyos, szemüveges gyerek, akit sok bántás ért a társaitól, akkorra bontakozott ki igazán: egy tehetséges, különleges és jó vágású férfi lett belőle - azt azonban nem felejti, hogy ehhez a ponthoz az anorexiás megbetegedése vezetett, amiből csak nehezen lábalt ki.

A külső átalakulást azóta a jóga segítségével még belső kiegyensúlyozottság is kíséri. Jógaoktatóként pedig még a szereplési vágyát is kiélheti, amire még feszültségkezelő módszerként is tekint életében.

„Én például elég neurotikus ember vagyok alapvetően, meg nagyon szorongó gyerek és aztán szorongó felnőtt voltam, és erre nagyon pozitívan hatott a jóga. A fizikai változásokról, az alvásminőségről, az emésztésről nem beszélve, vagy arról, hogy akik jógáznak, azok egy kicsit kortalanná válnak, hiszen az egész filozófia arról szól, hogy a fizikai test egy eszköz, és a fizikai létezés átmeneti” 

– mondta el Sugár Bertalan.

Így néz ki manapság Bery:

[[kepp]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás