promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aljas támadás Meghan Markle ellen - Hogy képes valaki ilyesmit tenni?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyesek annyira utálják Meghan Markle-t, hogy bármire képesek azért, hogy lejárassák őt.

A brit bulvárlapok többsége már azóta utálja Meghan Markle-t, mióta 2016-ban összejött a brit királyi család oszlopos tagjával, Harry herceggel. Nem szokatlan a különböző magazinoktól, hogy már-már gusztustalan módszerekkel próbálják bemocskolni az egykori színésznőt, most pedig fény derült egy kifejezetten felháborító esetre, ami egészen elgondolkodtató.

A Horrorra akadva-széria sztárja, Simon Rex most felfedte, hogy 70 ezer dollárt, vagyis közel 24 millió forintot ajánlott neki egy brit bulvárlap, hogy azt hazudja, annak idején intim kapcsolatot ápolt Meghan Markle-lel, mikor együtt dolgoztak egy sorozatban – de ő nem volt hajlandó azt hazudni, hogy lefeküdtek, hiszen egy baráti ebédnél több nem történt közöttük.

Simon Rex akkoriban nagyon rossz anyagi helyzetben volt, ezért jól jött volna neki a pénz, de még így se fogadta el az etikátlan ajánlatot. Amikor Meghan Markle megtudta ezt, küldött a színésznek egy köszönőlevelet, ami azóta is a háza falán van, és állítólag az van rajta, hogy: jó tudni, hogy még mindig léteznek jó emberek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás