promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda mindent elvesztett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljes csőd, Zimány Linda képtelen felfogni a történteket.

Továbbra is gyengén fut Kasza Tibi műsora, a Pénzt vagy éveket. Bár a Mestercukrász már rég véget ért az RTL Klubon, a TV2 műsora még mindig nagyon rossz nézettséget produkál, és a heti toplistán is eléggé lent bukdácsol. Ezek szerint nagyon kevés tévénézőt érdekelnek a hírességek, akik vadidegen emberek életkorát próbálják meg helyesen megtippelni.

Hozzá kell tenni, hogy ebben az évadban ritkaságnak számít már az, ha valamelyik sztárpárosnak sikerül néhány forintot bezsebelnie, a legtöbben egy árva fillér nélkül távoznak a stúdióból.

Legutóbb Budavári Fülöp és Zimány Linda szálltak harcba a 10 millió forintos fődíjért, de ők is ugyanarra a sorsra jutottak, mint Csepregi Éva és Delhusa Gjon, valamint Zámbó Árpy és Peter Sramek: Linda és Fülöp mindent elvesztettek a játék döntőjében, egyedül azt a 75 ezer forintos garantált bónuszt vihették el, amit az egyik fordulóban a telitalálat miatt kaptak.

A Pénzt vagy éveket szerdai adásában Young G Béci és szerelme, Mészáros Norina próbálják meg kitalálni a vendégek életkorát, de ahogy az már az adás előzeteséből is kiderül, a páros komoly veszekedésbe fog elegyedni, és tőlük lesz hangos a TV2 stúdiója.

Valószínűleg ők is pénznyeremény nélkül fognak távozni a játék után, mert látszólag nagyon nem fognak majd ráérezni a játékra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás