promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi és Marics Peti csúnyán átverték az egész országot? - Meghökkentő pletyka terjed a sztárpárról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy Tóth Andiék csak az orrunknál fogva vezetnek minket.

Hosszú-hosszú hónapok találgatásainak vetett véget nemrég Tóth Andi, ugyanis kirakott egy Insta Storyt, amiben azt láthatjuk, hogy a VALMAR énekesével, Marics Petivel fekszenek, majd szájon csókolják egymást és beintenek a kamerának. Így végre kiderült, hogy ki az énekesnő pasija, de ennek nem mindenki örült, hiszen például a Való Világ 4 nyertese, Alekosz elég keményen nekik ment – persze a sajátos stílusában:

Tóth Andi és Marics Peti azóta nem igazán szólaltak meg a kapcsolatukról, de még ez sem gátolta meg a rosszakaróikat abban, hogy felháborító pletykákat terjesszenek róluk, hiszen nemrég például az a szóbeszéd kelt szárnyra, hogy a sztárpár valójában csak átverte az egész országot, és igazából nincsenek is együtt, csupán megjátszották a csókot, hogy leszálljanak a magánéletükről az emberek – de egyesek szerint az is lehet, hogy csak a hecc kedvéért tettek így.

„Szerintem simán benne van, hogy hergelik a népet. Mindkettőből kinézem ezt a fajta kamus humort. Szerintem csak azért csinálták, hogy ne találgassanak már tovább az emberek, és egy kis hírverést csináljanak. A videó végén a kamu mosoly meg a bemutatás mindent elárul...”

írta egy kommentelő.

Ezzel szemben viszont voltak olyanok is, akik látták őket kézen fogva sétálgatni Budapesten, ez pedig arra utal, hogy egyáltalán nem hazugság, hogy összejöttek.

Viszont egy elég meghökkentő pletyka is elkezdett terjedni az interneten, ugyanis van, aki szerint Tóth Andinak bőven van miért aggódnia, mivel állítólag Marics Peti nem csak neki csapja a szelet:

„Én is láttam őket többször a XIV. kerületben, csak nem mertem írni. De azt is tudom, hogy Peti nem csak Tóth Andit »szeretgeti«”.

Bármi is legyen az igazság, azt biztos, hogy a csókos videójuk óta szinte mindenhol róluk lehet hallani, így ha az volt a céljuk, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, az tökéletesen összejött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás