promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre fellélegezhet Harry és Meghan? – régi vágyuk válhat valóra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokáig kérdéses volt, hogy teljesül-e az óhajuk.

A brit uralkodói család szappanoperája olyan, mint egy jól megírt krimi. Minden apró részletnek nagyon fontos szerepe van és nem csupán az érintettek számára. Világszerte kíváncsi emberek milliói figyelik nap mint nap árgus szemekkel, hogy éppen milyen irányba tartanak az események. Harry herceg és Meghan családjával való kapcsolata pedig valóságos puskaporos hordó, elég egy kis szikra és bármikor a robbanhat a bulvár-bomba.

Sokáig az a kérdés foglalkoztatott mindenkit, hogy kapnak-e meghívót a koronázási ceremóniára, majd miután kiderült, hogy igen, a gyerekeik jövőbeni sorsára irányult a figyelem. Elméletileg az V. György király által hozott szabály szerint Erzsébet királynő halálát követően automatikus járt volna számukra a hercegi rang, hiszen az uralkodó unokáit megilleti ez a cím, azonban sehol semmi nyoma nem volt annak, hogy tényleg megkapták volna jogos örökségüket. A palota hivatalos honlapján nem frissítették a gyerekek címeit, így egyre jobban felerősödtek az ezzel kapcsolatos találgatások.

A People beszámolója szerint Harry és Meghan nagyon tartottak attól, hogy esetleg az uralkodói családdal való rossz viszonyuk és a sorozatos botrányok hatására gyermekeik elveszíthetik hercegi rangjukat. Állítólag az uralkodó valóban kivárt a címadás hivatalossá tételével.

III. Károly tudni szerette volna, hogy mire számíthat a hercegi pár dokumentumsorozata, illetve Harry, a Tartalék címmel idén megjelent memoárja kapcsán, de ennek ellenére biztosította fiát, hogy unokái számíthatnak az áhított címre.

Most pedig már biztosan tudhatjuk, hogy megtörtént az, amire sokan vártak. A pár képviselője Lilibet közelmúltbeli keresztelője kapcsán így adta a világ tudtára a nagy hírt:

„Megerősíthetem, hogy Lilibet hercegnőt március 3-án, pénteken keresztelte meg Los Angeles érseke, John Taylor tiszteletes.”

Lehetséges, hogy végül tényleg minden jóra fordul és rendeződik a királyi család viszonya?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás