promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre nem kell fizetned Molnár Anikó kívánatos kebleiért az interneten, ingyen is megnézheted őket
Borítókép:  Story
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A meztelenkedő Molnár Anikó aranyba öntette szexi melleit.

Molnár Anikó közel az 50 felé már leginkább meztelenkedéssel hívja fel magára a figyelmet. Az Onlyfansen karriert befutó volt valóságshow-hős cselekedetei sok magyar véleléményát megosztja, de szexi képeivel rekordokat döntöget a neten. 

Molnár Anikó sosem volt szégyenlős, a Playboynak is levetkőzött már, így melleit már szinte mindenki láthatta itthon, de még mindig tud újat mutatni. 

Most ugyanis megtalálta a kiskaput azon kevesekhez, akik még mindig nem láthatták kebleit. Molnár Anikó Instagramján megosztott posztja tanúsága szerint úgy döntött, bearanyoztatja melleit. Az aranyozott mellszobor nagyon tetszik neki, pózol is vele egyet a megosztott képén, de úgy döntött, nem tartja meg magának a szobrot. 

Az állatok védelme mindig is közel állt szívéhez, ezért állatmenhelyeknek ajánlja fel a mellszobrát, ezzel egy jó ügy mellé állva. 

Az erről szóló bejegyzése így szól:

"Ha ismersz, akkor tudod, hogy közel 20 éve szívemen viselem az állatok sorsát, ahol lehet, próbálok segíteni! Arra gondoltam, hogy felajánlom ezt az egyedi szobrot a jó cél érdekében! Az összegyűlt teljes* összeget felajánlom egy vagy több általam választott állatmenhelynek tárgyi adomány formájában (gyógyszerek, bolhaírtó, élelem...stb, vagy amire kifejezetten szükség van.)" 

- írta a mellszobrával közös fotóhoz. 

Itt pedig álljon a teljes bejegyzése:

"Juhúú! Elkészült a mellszobrom! Hogy tetszik srácok? Én imádom! :)
Viszont az elmúlt napokban többen megkérdeztétek, hogy mi lesz a sorsa? Meg lehet venni? Kisorsolom az Only tagok között vagy megtartom esetleg?
Ha ismersz, akkor tudod, hogy közel 20 éve szívemen viselem az állatok sorsát, ahol lehet próbálok segíteni!
Arra gondoltam, hogy felajánlom ezt az egyedi szobrot a jó cél érdekében!
Az összegyűlt teljes* összeget felajánlom egy vagy több általam választott állatmenhelynek tárgyi adomány formájában (gyógyszerek, bolhaírtó, élelem...stb, vagy amire kifejezetten szükség van.)"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás