promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat Schobert Norbi ügyében, a fitneszguru nem tudott mást tenni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi nem várt döntést hozott.

Schobert Norbira 40 millió forintos büntetést szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal, miután bebizonyosodott, hogy cége, a Norbi Update Lowcarb Kft. megtévesztette a fogyasztókat. A fitneszgurut teljesen padlóra küldte a bírság, emellett rosszul érintette az, ahogy a magyar sajtóban írtak róla, ezért bejelentette a visszavonulását.

Schobert Norbi eldöntötte, hogy kihátrál az Update-ből, kivonul a név mögül, és nem fog többet kommunikálni sem a cégről, sem a termékekről. A megtört üzletember Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában beszélt arról, hogy ezentúl nem fog a Facebook-on videókat közzétenni, és az egészséges ételekről sem fog posztolni többet, mert erre már jogszabályilag nincs lehetőség.

„Az EU-s jogszabályok olyan szinten szigorodtak, hogy bárkit feljelenthetnek, aki egészséges terméket reklámoz (sőt, már az egészséges szót sem lehet reklámozni). A jogszabály az elmúlt öt évben a diabetikus termék elnevezést is megszüntette. Egy cukorbeteg nem tud tájékozódni, mi az, amit ehet, ki kell bogarászni a termékről, hogy ez jó-e neki”

- mondta a Rádió1-ben Norbi, akinek 30 napja van arra, hogy befizesse a 40 milliós büntetést; ugyanakkor kérhet részletfizetést is.

Hogy mihez kezd ezután a fitneszguru, az is kiderült a műsorban. Elsősorban szeretett és mindenben támogató feleségével, Rubint Rékával, valamint imádott gyerekeivel szeretne foglalkozni. Hozzátette, hogy 10 évig szeretné segíteni Rékát mind üzletileg, mind emberileg. Természetesen a nyilvános edzésekkel sem fog leállni.

„A táborokban van beírt órám, és képesnek érzem magam fizikailag arra, hogy tartsak órát, imádom a hangulatot, logikus, hogy nem olyan lesz, mint 30 éves koromban... nagyon szépen felépültem a stroke-omból, odafigyelve menni fog”.

Sebestyén Balázs azt tanácsolta Norbinak, hogy forduljon most kicsit befelé, és gondolja át, hogyan tudná megerősíteni magát lelkileg. Végezetül pedig rávette őt egy utolsó beszólásra, amivel a beszélgetést zárta:

„Éljen a zsír!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás