promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történik valójában egy swinger klubban - őszinte beszámoló pikáns részletekkel, 1. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Diszkrét családi ház, semmi feltűnés. Jól öltözött férfiak és nők érkeznek, akár egy borvacsora is lehetne, vagy egy előléptetés megünneplése. Halk zene szűrődik ki, majd bekopogok. Ajtót nyitnak és belépek.

A szabályok egyszerűen. Mert igen, vannak szabályok: nőként csak fehérneműben, elegáns koktélruhában, bikiniben, vagy meztelenül lehetsz. Férfiként stílusos alsónemű, öltöny, vagy szintén ahogyan a jóisten megteremtett.

Az udvariasság alap, a magánszféra kéretlen átlépése pedig örökös kitiltással jár. A swingerek köre nem túl tág, így hamar híre megy, ha rothadt alma keveredett a kosárba.

Étel és italfogyasztás szerepel az árban, azonban senki nem ezért megy, a mértékletesség szexi. A szerhasználat kizárt, ha pedig túl sokat ittál, akkor aznap tuti kimaradsz a buliból. Nem sok szabály, ám a betartásuk kötelező.

Ezután térjünk át az élvezetesebb részre. Korosztályokra lebontva vannak a rendezvények. A szórás elég nagy, azonban az idősebb férfi, fiatalabb hölgy felállás a jellemző, például 25-35 nő és 30-45 férfi. De ezt rendezvénye válogatja. Van, ahol kifejezetten igény van a nagyobb korkülönbségre, ilyen rendezvényeket is találhatunk.

Párokat, egyedül érkező férfiakat, magányos nőket is szívesen fogadnak és a tévhittel ellentétben teljesen egyenlő a megjelenő nemek aránya, erre igencsak figyelnek a szervezők.

A szobák tematikusak: van, ami egy "szolid" BDSM aktushoz lett kialakítva (András kereszt a falon, korbácsok, kötelek), van, amelyik a kukkolás szerelmeseinek kedvez (lyukak a falban különböző helyen, paravánok, áttetsző függönyök), van benne extra nagy franciaágy, a többes hancúrokhoz, de van hagyományos, elvonulós, sima szoba is. Eszközök találhatóak ott dögivel, bízzunk a házigazdákban, ezeket fertőtlenítik, nem engedhetik meg, hogy bármi probléma legyen, de mindenből vihetünk sajátot is. Óvszert biztosít a hely, de ha va jól bevált márkánk, akkor készülhetünk mi is.

Szinte kötelező elem a kinti, fűtött, vagy hűtött (északtól függően) medence és jakuzzi, ahol teljesen természetes, hogy azonnal kiélhetjük a forró vágyainkat.

Felcsigaztalak ezzel a kis ízelítővel? Akkor tarts velem a kövektező részben is, mert hidd el, nagyon huncut voltam és bőven lesz neked mesélnivalóm... és el is fogom mesélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás