promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérpezsdítő, hogy Molnár Anikó a vetkőzős oldala miatt újra megműtetti a kebleit
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új keblek új rajongókat húzhatnak be Molnár Anikónak, aki így tovább növelheti bankszámláját. 

Minden eddiginél nagyobb elánnal támadhatja meg a magyar emberek pénztárcáját a ValóVilág és a Nagy Ő egykori sztárja, a bulvármédia egyik legnépszerűbb szereplője, Molnár Anikó. A veterán címlaplány ugyanis még hónapokkal ezelőtt kitalálta, hogy a nemzetközi sikerek meglovaglásaként Magyarországon is megpróbálja meghonosítani az OnlyFans-ből való megélhetést. A kezdeti sikerek után kisebb döccenő következett Anikó új karrierjében, mert sokan ingyen akarták megszerezni és meggusztálni azokat a képeit, amelyeket a fizetős-vetkőzős oldalra töltött fel. Molnár kisasszony egészen konkrétan még a NAV figyelmét is felkeltette felháborodásával, miszerint az úgynevezett tolvajok konkrétan milliókat vettek ki a zsebéből. 

Anikó 47 évesen persze nem csak puszta kedvtelésből regisztált az OnlyFans-re, amelyről ő is csak nemrég hallott először. Saját elmondása szerint az motiválta, hogy bizonyítson maga számára azon tekintetben, hogy ennyi idősen is még képes felvenni a versenyt a jóval fiatalabb pályatársaival. Sőt, nem csak önnön nagyságát és kikapósságát szeretné megerősíteni Anikó. Elárulta korábban azt is, hogy nem csak a saját boldogulására fogja költeni az úgy befolyó sok millió forintot, hanem édesanyját is támogatná a jövőben. Szerencsére azonban nem csak a rezsire és egy kevés paprikás krumplira fog jutni Anikóéknak, hanem új cicikre is. 

A szépészeti beavatkozásoktól sosem visszariadó díva a minap jelentett be, hogy éppen aktuálissá vált egy kis plasztikáztatás a melleit érintően.

Legutóbb ugyanis még négy évvel ezelőtt, egészen pontosan 2019. nyarán műttette meg a szerinte túlságosan megereszkedett melleit. Anikór akkor arról nem számolt be közvetlenül, hogy pontosan mekkora implantátumokat kapott, de az új ötlete szerint most nagyobbat fog berakatni a melleibe, így biztosítva az OnlyFans rajongótáborának exponenciális növekedését. A követőinek a száma már így is meghaladja a 26 ezer főt a kedves oldalon. 

A 2019-es műtét után:

Mostanság: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás