promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási sztárbalhé második menete van kibontakozóban, az énekes idén bevitt mélyütése azonban visszafordíthatatlan lehet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idei év bővelkedett konfliktusokban, ha a magyar celebvilágot nézzük, az egyik nemrég történt esemény azonban még ezek közül is magasan kiemelkedik.

Az év énekesnőjének megválasztott Tóth Gabi és Fluor Tomi esett egymásnak, immáron másodjára. Régóta tart a két énekes között az online csatározás, Fluor tavaly egy Gabi fényűző anyagi helyzetét feszegető cikk kapcsán szólalt fel először (egészen konkrétan egy ismert, márkás óra kapcsán), kifejezve azt, hogy mennyire nem ért egyet azzal, ahogyan és amire az énekesnő a pénzét költi.

Akkor többen irigységgel vádolták Fluort, aki kifejtette, hogy lenne lehetősége hasonló életmódon élni, azonban neki emberileg mások a prioritások.

Az ügy akkor is hosszas üzengetéssel járt, Gabi kérte Tomit, hogy ne posztoljon róla többet, míg Fluor azt nehezményezte, hogy az ne legyen közszereplő, aki nem bírja a kritikát.

A vita végére ekkor az tett pontot, hogy Gabi letiltotta Tomit a közösségi oldalairól, kizárva a kommentelés lehetőségét és az ügy végül elsikkadt.

Azonban az idei Petőfi Zenei Díjátadó ismét felkorbácsolta az indulatokat: Fluor rövid és velős kritikával mondta el a véleményét az Év énekesnőjének kiosztott díjról. Természetesen a hír eljutott Gabihoz is, aki hosszú posztban jelezte, hogy ameddig él, neki a zene mindennél fontosabb és bármennyien mennek is ellene, ő állja a sarat.

Nem titok az sem, hogy a két sztár között ideológia különbség is feszül: míg Gabi nemzeti érzelmű és a kereszténység felé fordult (egyébként meglehetősen vadóc és extrém múltja után) ezt a személyiségbeli változását pedig büszkén hirdeti is, addig Tomi egy lazább, bulizósabb emellé pedig szabadelvűbb életet követ, viszonylag azóta, hogy bekerült a magyar zenei szférába, tehát mindenképpen önazonosnak tartja magát.

A tehetséget egyiküktől sem tudjuk elvitatni, etéren a két énekes sem mondott egymásra kritikát.

A dolog iróniája, ami miatt még rosszabbul eshet Fluornak a neki nem tetsző díjazott, hogy éppen az ő javaslatára indult útjára a Petőfi Rádió díjátadója, ő javasolta ugyanis, hogy alapítsanak egy ilyen díjat. Erre az ötletre Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetője le is csapott és gyakorlatilag abban az évben, 2016. június 28-án a VOLT fesztiválon meg is történt az első díjazás.

Kíváncsian várjuk, hogy idén is elcsitul-e a két sztár közötti ellentét, vagy ez a mostani háborúskodás tovább fog tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás