promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs szakmát vált? Teljesen más területen aratott sikert a műsorvezető
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs ezzel alaposan meglepte a rajongóit.

Sebestyén Balázs már számtalan műsorban bebizonyította, hogy profi műsorvezető. Szakmájának fontos része, hogy minden helyzetet tudjon kezelni, minden váratlan szituációra azonnal tudjon reagálni. Az improvizálás nem mindenkinek megy, és az sem biztos, hogy egy tapasztalt médiaszemélyiség is minden esetben magabiztos tud maradni.

Balázsnak most egy eddig, számára ismeretlen területen kellett helytállnia, ugyanis szerepet kapott az Átrium Színház egyik előadásában. A Rádió 1 reggeli műsorának vezetője most először és utoljára lépett színpadra a Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabban.

Sebestyén Balázs nem titkolta, hogy izgult, a közösségi oldalán egy 24 óráig elérhető videóban mutatta meg, hogy is néz ki a színpad, ahol ő is fellépett.

„Így néz ki az Átrium színpadának öltözője, itt öltöznek a legnagyobbak, a nagyon nagy színészek, úgyhogy kicsit meg is vagyok illetődve, hogy itt állhatok. Ez a színpad, ide kell majd kijönnöm és itt kell a darabot előadni. Minden meg van írva, de semmiről nem tudom, hogy mi történik. Négyszázan leszünk körülbelül, a színpadon pedig nincsen semmi, csak én, és egy olyan szövegkönyv, amiről semmit nem tudok. Na, puszi, drukkoljatok!”

A külföldön is népszerű előadás jellegzetessége, hogy a fószereplőnek fel kell olvasnia egy forgatókönyvet, majd el is kell játszania a darabot. Ezt mindenki csak egyetlen egyszer teheti meg, ugyanis itt nincs se próba, se jelmez, az illető csak felmegy a színpadra, és 400 ember előtt improvizálnia kell. Eddig olyan hazai művészek adták elő a Fehér nyuszi, vörös nyuszit, mint például Alföldi Róbert, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Mucsi Zoltán, Rudolf Péter, és Peller Anna.

Most Sebestyén Balázson volt a sor, hogy megmutassa, miként tud helytállni egy olyan terepen, ahol kevésbé járatos. Néhány nézői visszajelzést volt szerencsénk olvasni, akik mind elismerően írtak a Gyertek át házigazdájának alakításáról.

Lehet, hogy a végén annyira megtetszik neki a színpad, hogy szakmát vált?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás