promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel 10 év után visszatér a hírek világába a TV2 sztárműsorvezetője, váratlan bejelentése után nem győztek gratulálni az emberek
Borítókép:  TV2 (screenshot) / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gombos Edina úgy döntött sok-sok év után visszatér a hírszerkesztéshez.

Hatalmas bejelentést tett Youtube-csatornáján az egykor nagyon méltán nagyon népszerű műsorvezető, Gombos Edina

Edina még alig 16 évesen 1992-ben  került a média világába, miután megnyert több Kazinczy szépkiejtési versenyt. Ezt követően először kulturális rendezvényeken konferált. Ezt követően 1999-től 2009-ig a Sláger Rádióban dolgozott, a reggeli műsor (Bumeráng) hírszerkesztő-hírolvasójaként, majd 2002-ben kezdett a TV2-nél, ahol az Aktív és a Magellán című műsort vezette. Előbbinek 12 éven át volt a házigazdája és ezáltal szerzett országos ismertséget is magának. 

A nagy televíziós sikerek után azonban 2015-ben családjával együtt Floridába költözött, ahol jelenleg médiamenedzserként dolgozik, valamint Florida érdekességeit, szépségeit mutatja be 2019 októberében indított YouTube-csatornáján.

Edina az Itt van Amerika! névvel indított YouTube-csatornáján eddig is számos érdekes témával szolgált az elmúlt évek alatt, tavaly év végén azonban egy az eddigieknél sokkal hatalmasabb bejelentést tett és megosztotta a követőivel, hogy szívesen visszatérne a gyökerekhez, a hírszerkesztéshez.

Összefoglalom azokat a helyi eseményeket, érdekességeket, történéseket, amelyek a leginkább foglalkoztatták az amerikaiakat 2023-ban. Sikerek, kudarcok, botrányok, bűnügyek, technikai újdonságokat, mindenféle érdekesség az Egyesült Államokból

– adta hírül Edina az Instagramon, amit a story.hu szúrt ki.

Bejelentését pedig mondanunk sem kell, hogy hatalmas üdvrivalgás fogadta, a műsorvezetőt ugyanis a mai napig nagyon sokan szeretik.

Erre nagyon kíváncsi vagyok! Végre egy élvezhető “híradót” fogok látni!

Nekem már attól sokkal jobb kedvem lesz, ha meglátlak , elképesztő életszeretet és pozitivitás árad belőled

nagyon várom! Ilyen segítőkkel, hipp hopp kész a műsor.

Szuper vagy, nagyon szeretem a videóidat. Ez utóbbi összefoglaló mindent visz. Gratulálok!

- írták többek között az izgatott kommentelők. Most pedig nézzük is az említett hírösszefoglalót!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás