promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öngyilkosság történt a brit királyi családban, a Buckingham palota megerősítette a tragédia hírét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mennyi gyászt bírhat még el a palota?

Az utóbbi időben tragédiák egész sorát kell átélnie a brit királyi családnak: Erzsébet királyné halála mintha valami olyan lavinát indított volna el, amit az uralkodóház már képtelen kézben tartani és gyors egymásutánban látnak napvilágot a velük történő szörnyűségek. Károly király rákbetegsége indította a sort, ami önmagában nagy csapás volt a szeretett uralkodójukat nem olyan régen elvesztő briteknek. Majd Sára yorki hercegnéről derült ki, hogy szintén rákkal küzd. Ezután elkezdtek terjedni olyan pletykák, hogy Vilmos felelevenített egy régi viszonyt volt szeretőjével, Rose Hanburyvel. Végül pedig Katalin hercegnéről derült ki, hogy bár a palota nagyon szerette volna eltitkolni, de sajnos szintén rákbetegséggel küzd és az állapota aggasztó.

De történt más tragédia is, aminél már bizakodni sem tudunk: Lady Gabriella férje, Thomas Kingston önkezével vetett véget az életének. Lady Gabriella Mihály kenti herceg lánya, aki jó viszonyt ápolt az uralkodókkal is: 2019-es esküvőjükön ott volt Erzsébet királyné, Fülöp herceg, Harry herceg és Pippa Middleton is. A férfi a tragikus végkimenetű napon szüleit látogatta meg a család vidéki birtokán, ahol az elmondások szerint semmi előjele nem volt annak, hogy mire is készül. Egy februári napon megebédelt szüleivel, majd az édesapja sétálni vitte a kutyákat. Mire visszaért, fiát sehol sem találta és mivel később sem került elő, így Thomas anyja elment megkeresni a fiát.

A család ismerősei és barátai szerint csodás, boldog pár voltak, akik nagyon szerették egymást. Esküvőjükön is ragyogtak:

Hosszas keresgélés után egy bezárt melléképületet talált és mivel fia nem felelt a szólongatásra, így Thomas édesapja betörte az ajtót. A helyiségben megtalálták a férfit, akinek halott testétől nem messze egy pisztoly feküdt. Idegen kezűség nem merült fel, a férfi önkezével lőtte főbe saját magát. Kihívták a mentőket, majd a rendőröket és elvégezték a boncolást is.

Katy Skerrett vezető halottkém ismertette az ügy részleteit, aki megerősítette a fent leírtakat.

Lady Gabriella és családja nyilatkozatot adott ki, melyben megírták, hogy az öngyilkosság mélyen megrázta őket, de a Buckingham palota is megszólalt, akik a királyi pár és családjuk nevében nyilvánítottak részvétet és biztosították a gyászoló családot a támogatásukról.

A tragikus sorsú szerelmes párról ide kattintva nézhetsz meg egy videót, a 45 éves bankár és a tanárként dolgozó szerelme valóban nagyon összeillettek:

Forrás: nuus.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás