promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Lőrinc új bizniszbe vágott bele, egy emberként találgatja az ország miért pont ezt választotta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kommentelők arra gyanakodnak,hogy bővül a család Várkonyi Andiéknál.

Mészáros Lőrinc cégcsoportja újabb üzletbe vág. A felcsúti üzletember csoportja nemrégiben tette a bejelentést, hogy babatermék-áruházat vesznek - a kommentelők szerint természeten biztosan azért, mert jön náluk a baba (amiről szintén természetesen szó sincs).

A Mészáros Csoport közölte, hogy sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Talentis Group Zrt., amely Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. Ennek értelmében, ha a zárási feltételek sikeresen teljesülnek, a Talentis Group Zrt. százszázalékos tulajdonosa lesz a Brendon Holding Kft.-nek, Magyarország piacvezető kiskereskedelmi bababoltlánca.

Az akvizíció fő célja, hogy a márka továbbra is magyar tulajdonban maradjon, hosszú távon biztosítva működését és megőrizve értékét. Emellett a Mészáros Csoportban rejlő lehetőségek kihasználásával a Brendon Holding jelentős külföldi terjeszkedésbe kezdhet a meglévő szlovákiai operációja mellett.

A tranzakció eredményeképpen a Talentis Group Zrt. százszázalékos tulajdonosa lesz a Brendon Holding Kft.-nek, amely két magyarországi és egy szlovákiai leányvállalatot tartalmaz. Fontos része a megállapodásnak az előző tulajdonosokkal történő további együttműködés, mivel szakmai tudásuk és tapasztalatuk nélkülözhetetlen ebben az iparágban.

A Mészáros Csoport elsődleges stratégiai célja a magyar alapokon nyugvó értékmegőrzés és a nemzetközi terjeszkedés. Ennek érdekében új üzletek és webáruházak megnyitását tervezik a környező országokban. A cégcsoport tagvállalataival való együttműködés és a szinergiahatások kihasználása garantálja a Brendon márka még szélesebb körben történő népszerűsítését, valamint hatékonyságának további növelését.

A Brendon Holding Kft. Magyarországon 18 üzletet üzemeltet, amelyek között piacvezetők a babatermékek kereskedelmére specializálódott áruházak. Szlovákiában Pozsony legnagyobb babaáruházával a második legnagyobb forgalommal rendelkező piaci szereplő.

A mai trendeknek megfelelően az online értékesítés is fontos szerepet kapott a Brendon Csoport tevékenységében. Webshopjuk, amely felhasználóbarát és több nyelven elérhető, évről évre egyre markánsabb részarányt képvisel az értékesítésben.

A Brendon kínálatát magas minőségű, széles termékportfólió jellemzi, amely saját márkás termékeket és világmárkákat is magában foglal. A tranzakció reményeik szerint megalapozza a cég további fejlődését és növekedését.

forrás: VG.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás