promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gusztustalan dolgot húztak ki egy férfi orrából, mikor közelebbről megvizsgálták akkor óriási volt a megrökönyödés
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Borzasztó felvétel és elsőre biztosan te sem ismered fel, hogy mit szedtek ki a páciensből.

Rettenetes rémtörténeteket olvashat arról az ember, hogy orvosok mennyire bizarr és furcsa dolgokat műtöttek ki egy-egy páciensükből. A műhiba által belekerült dolgokon át, a fogadásból (vagy véletlenül) lenyelt dolgokon keresztül, a bizonyos nyílásokba kíváncsiságból behelyezett tárgyakig nagyon széles a tárgyak skálája és bár az orvosok titoktartási esküt fogadtak, ezek a történetek annyira szürreálisak, hogy kis részük mégiscsak napvilágra kerül.

Ennél borzasztóbb az, amikor valamilyen parazitát műtenek ki az emberből, ami a az emberi test legkülönbözőbb pontjaiban fordulhat elő. A megjelenésük amellett, hogy nagyon kellemetlen (bár olyan is előfordul, hogy tünetmentesen élősködik a szervezetünkbe hónapokig, akár évekig) egészségügyi kockázattal is jár, ezért mindenképp szükséges őket eltávolítani.

Most egy rettenetes videó sokkolta a világot, amelynek látták az internetezők rosszul lettek és többen is leírták, hogy nem bírták végignézni a videót. Egy férfi orrából műtenek ki egy mozgó, féreg szerű valamit, ami szemmel láthatóan nem könnyen adja magát. Az első ami furcsa a felvételen a férfi nyugodtsága, egy ilyen esetnél minimum pánikolva kellene remegni és izzadni, rajta mégsem látszik semmi.

A megoldás is hamar kiderül, a videó kísérőszövegét elolvasva: a videó azt hivatott bemutatni, hogy milyen egyszerű az embereket megtéveszteni egy különleges effekttel: magyarán a videó és az orrban lévő rémes képződmény hamisítvány.

Ez persze mit sem vesz le a felvétel értékéből, ugyanis egyrészt: tényleg nagyon élethű, így ha valaki szereti az efféle horribilis műtéteket, akkor nem fog csalódni, másrészt pedig az átverés ismeretének fényében különösen érdekes lehet úgy nézned a videót, hogy te észreveszel-e bármit abból, hogy egy úgymond Í"kelléket" és egy megrendezett jelenetet látsz.

Az orr és a csipesz valódi, a többinél pedig döntsd el, hogy mégis hogyan készült:

when they pull it out (for entertainment purposes only )

When they pull it out (for entertainment purposes only ) Please be advised that this page’s videos are intended for entertainment purposes only. The videos on this page include scripted dramas, satires, parodies, magic tricks, and other forms of entertainment. Names, characters and incidents are often the product of the director’s imagination, so any resemblance to actual persons or actual events is purely coincidental.

Posted by Tommy Wind on Sunday, October 24, 2021
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás