promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország ezen a Vanya Timi videón röhög, nem véletlenül
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vanya Timi videóját már tízezrek látták, és jókat nevetnek rajta.

Annyi furcsa és vicces videó van fent az interneten, hogy nem is tudnánk mindet megnézni. Vannak kifejezetten röhejes tartalmak, amikor valaki mondjuk bevesz a szájába egy csomó mentost, és iszik rá egy jó nagy korty kólát, vagy aki evőkanálnyi fahéjat vesz a szájába, de olyan is van, aki a hullahopp karikajátékot tovább fejleszti, és a mellén forgatja a csípője helyett.

Ezt persze nem mindenki tudja megcsinálni, ezt elsősorban azok a hölgyek tudják kivitelezni, akiknek úgymond elég nagy cicijük van ahhoz, hogy megmaradjon rajta a hullahopp karika. A férfiak is szoktak egyébként ilyen furcsaságokat művelni, csak ők a saját játékszerükkel és mondjuk egy vödör vízzel; erről is nagyon sok videó van fent az interneten.

De visszatérve a hullahopp karikás trükkre: nem mindenki tudja megcsinálni, köztük Vanya Timi sem, aki erről rakott ki egy vicces videót a saját oldalára.

Nincs elírás a nevében, Vanya Timit sajnos sokan hajlamosak összekeverni Vajna Timivel, pedig egyáltalán nem ugyanarról a személyről van szó, és nem is ugyanabban tevékenykednek. Míg Vajna Timi üzletasszonyként és és dolgozik Amerikában, Vanya Timi itthon van Magyarországon, és itt színészkedik.

Sokan ismerhetik ők egyébként, hiszen gyakran láthattuk már Lékai-Kiss Ramóna mellett egy-egy műsorban, akivel egyébként nagyon jó barátnők. Vanya Timi amellett, hogy a Turay Ida Színház társulatának tagja, korábban szerepelt a Kész átverés show-ban, a Hacktion: Újratölve-ben, a Jóban Rosszban-ban, A mi kis falunk-ban, a Drága örökösök-ben, a Mintaapák-ban, A Sék meg a többiek-ben, illetve a Drága örökösök - A visszatérés-ben.

A Kész átverés-ben például ő volt az a lány, aki segített átverni Hajas Lászlót, illetve Markó Róberttel együtt féltékenységi botrányba kavarták Hargitai Beát:


Vanya Timi egy nagyon vicces ember, aki rendszeresen figuráz ki influenszereket, trendeket a saját oldalán, tavaly nyáron azzal robbantott a közösségi médiában hatalmasat, hogy belekötött az aszpartám mentes Coláról dicshimnuszokat zengő reklámarcokba, most pedig megmutatta, hogy ő mit tudna kihozni, ha a mellén akarna hullahopp karikázni.

Majdnem! Szinte ugyanaz! Szép napot!

Posted by Vanya Timi Ofisöl on Saturday, April 27, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás