promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nézők nem láthatták, mi történt Az álommeló döntője után, Ráhel ezt mondta a forgatás után Eszterről, amikor visszanézte a vitáikat
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az álommeló döntője után Ráhel és Eszter visszanézték balhés vitáikat, és elmondták kendőzetlen véleményüket egymásról.

A nézők közösségi médiában írt kommentjei alapján országos haragra, tömeglázadásra készültek, hiszen mindenki azt várta, hogy Az álommeló 2. évadja végül olyan döntéssel ér véget, ami miatt minden embernek ki fog nyílni a bicska a zsebében. Végül egy váratlan fordulat következett be, Balogh Levente ugyanis teljesen másképp határozott az új elnöki asszisztensét illetően; ez egy olyan döntés volt, amivel a segítőit is meglepte.

Ahogy arról beszámoltunk, bundabotrány robbant ki az RTL műsora körül, mivel a nézők meg voltak győződve róla, hogy a megosztó jelölt, Rachel valakinek a puszipajtása lehet, hiszen olyan nincs, hogy valaki ilyen hiányosságokkal és viselkedéssel eljusson egy milliós álommelóért folytatott küzdelem utolsó állomásáig, a fináléig. A nézők biztosak voltak benne, hogy Rachel vagy Balogh Levente vagy az ügyvéd ismerőse lehet.

Mindenki feszülten figyelte az utolsó adás történéseit, a nézők sokkal inkább szimpatizáltak Eszterrel, mint Rachellel, aki természetesen a döntőben is tudott olyat mondani, amivel magára haragította őket. Rachel ugyanis miután alaposan benyalt Balogh Leventének, Eszter beszéde közben folyamatosan vágta az arcokat, majd utána azt mondta az RTL kamerája előtt, hogy egy szekunder szégyen fogta el, miközben hallgatta versenytársa szavait.


Balogh Levente a döntéshozatal előtt kikérte a segítői véleményét, hogy kit tartanának alkalmasabbnak az elnöki asszisztensi pozícióra. Ahogy azt megszokhattuk, az ügyvéd Rachel mellett érvelt, csak őt emelte ki és dicsérte, de meglepő módon most Larisza is Eszter ellen fordult. Ez azért meglepő, mert előtte még azt mondta róla Leventének, hogy megbízhatatlan, és inkább őt küldje haza, mint Pétert. A döntőben pedig már gondolkodás nélkül Rachelt akarta benyomni a vízkirálynak.

Szerencsére Levente átlátott a szitán, felhasználta jó emberismerő képességét, és olyan döntést hozott, ami nem csak a segítőket és a versenyzőket, de a nézőket is meglepte; őket persze kellemesen. Balogh Levente Esztert nevezte ki elnöki asszisztensének, Rachel pedig azonnal összeomlott.

A fiatal nő természetesen a távozása előtt is magát fényezte, hogy ő miért lett volna alkalmasabb a posztra, aztán sértődötten távozott a forgatás helyszínéről.


A nézők tehát a tömeglázadásra készültek, de végül üdvrivalgásban törtek ki, mert örülnek annak, hogy Eszter nyerte meg az álommelót.

„Egyáltalán nem erre számítottam, Eszter megérdemelten nyert, Elnök úr nagyon helyesen döntött, győzött az igazság!!! Szívből gratulálok Eszternek, nagyon sok sikert, jó munkát, és egészséget kívánok mindkettőjüknek!!!”

„Nem lepődtem meg. Ha másképpen döntött volna egy ország haragja zúdult volna rá, szerintem!”

„Ha nem Esztert választotta volna, tuti nem néztem volna meg többet egy olyan műsort sem, amibe Levente szerepel! És megutáltam volna! És szerintem sokan így vagyunk ezzel a reakciókat elnézve. Ezt viszont nem engedheti meg magának szerintem. Levente nem a negatív hírnévre törekszik, mint a kedves celeb sóbert (direkt kisbetűvel! ) család! Ő üzletember! És látja, hogy ki az aki nem egy pszichiátriai eset, hanem egy komoly, tanult, tapasztalt nő!”

„Erre számítottam. Még arra is hogy Rachel elmondja hogy Eszter az ő hátán jutott el idáig”

A döntő után az RTL közzétett egy videót, amiben azt nézhetjük meg, hogy a két finalista, Eszter és Rachel visszanézi a legvitásabb jeleneteiket, és hogy visszanézve a történteket, vajon mit gondolnak magukról és a másikról. Mondani sem kell, hogy igen meglepő, hogy még visszanézve is mennyire ellentétesen gondolkodnak a történtekről, míg Eszter A-t mond, Rachel B-t.

Ezt mondta egymásról Az álommeló döntője után Eszter és Rachel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás