promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagált Bochkor Gábor, mikor megtudta kivel kavar Várkonyi Andrea: köpni nyelni nem tudott a tévés, kínos pillanatokat okozott sokaknak
Borítókép:  Youtube - hirclub7137
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul érte, hogy Mészáros Lőrinc megjelent a képben.

Soha nem látott módon korbácsolta fel az indulatokat, amikor fény derült arra, hogy Várkonyi Andrea ki mellett találta meg újra a boldogságot. Amikor kiderült, hogy Mészáros Lőrinc az, aki elrabolta a szívét, akkor beindult a gyűlölethullám, ami mára már egészen lecsendesedett: de az embereket továbbra is érdekli minden, ami Magyarország egyik álompárjával kapcsolatos. Rengeteg kérdés maradt nyitott kettőjükkel kapcsolatban: milyen magánéletük? Milyen emberek ők, ha nem vetül rájuk a rivaldafény? Mivel töltik a szabadidejüket és miről beszélgetnek?

Várkonyi Andrea korábban rendszeresen megfordult televíziós műsorokban, ahol nagyon szívesen beszélt őszinte, bevállalós témákról, azonban új férje ismertsége és politikai érintettsége miatt most már nagyon óvatosan és megfontoltan nyilatkozik csak, így egyelőre esély sincs arra, hogy a felvetésekre válaszokat kapjunk.

A volt műsorvezetőnő 12 évig élet párkapcsolatban Bochkor Gáborral, akivel nem házasodtak össze, ám született egy kislányuk, Nóri, akit a legnagyobb szeretetben neveltek.

A két tévés botrányoktól mentesen, csendben vált szét, azt tartották a legfontosabbnak, hogy gyermekük ne sérüljön a kialakult helyzet és az új körülmények miatt. A kérdés azonban adta magát, hogy hogyan reagálhatott Bochkor Gábor, amikor megtudta, hogy ki is Várkonyi Andrea új párja és mit szól az új kapcsolathoz.

A rádiós nem szívesen nyilatkozott, egyszer azonban elérték telefonon és ekkor kötélnek állt, ám csak néhány szót sikerült belőle kipréselni, kínos hallgatással karöltve. Bochkor valószínűleg visszafogta a véleményét, ugyanis ennyit mondott:

-Nem kommentálnám. - majd hosszú hallgatás után még ennyit tett hozzá a mondandójához: Mi tartjuk Andival, hogy nem beszélünk egymás dolgairól.

Egyébként sokáig remekül megvolt a pár, Várkonyi Andrea itt például azt mesélte el, hogy hogyan reagált Bochkor Gábor a pozitív terhességi tesztre:

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás