promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan telefon zavarta meg Tóth Gabit, azonnal kellett cselekednie, az énekesnőnek esélye sincs arra, hogy egy percre is megnyugodjon
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabira nagyon ráférne a pihenés a rossz hírek után, az egészsége bánhatja ezt a nyakába zúduló rengeteg nem várt eseményt.

Mióta Tóth Gabi tavaly bejelentette, hogy Krausz Gáborral való házassága kudarcba fulladt, azóta hihetetlen gyorsaságban történnek vele a dolgok. Bár addig is a celebek táborát erősítette, ez a bejelentés hihetetlen magasságokba emelte, mindenki kíváncsi rá és az életére, arra, hogy miért vált el, arra, hogy mikor ismerte meg Papp Máté Bencét és hogy miatta hagyta-e el a családját, mit gondol Mikes Annáról. Éppen ezért egymás után hívják őt a különböző oldalak, lapok, Youtube-csatornát, hogy kapjanak egy szeletet az ismertségéből. Éppen ezért Tóth Gabi hihetetlen hatásfokon ég, a médiaszereplései mellett pedig a szentendrei házának a felújításával is haladnia kell, illetve a kislányával is a szokásosnál több időt tölt, hogy a kis Hannaróza a lehető legjobban érezze magát az új felállásban.

Ehhez jön hozzá, hogy visszaéltek Tóth Gabi nevével és egy fogyasztószert reklámoztak vele, melyhez az énekesnőnek semmi köze, ezzel kapcsolatban is meg kell tennie a szükséges lépéseket. Egyengeti új párkapcsolatát Papp Máté Bencével, akivel a szóbeszéd és a fotelharcosok jövendölései alapján mégis minden remekül halad. Most azonban ismét egy váratlan esemény zavarta meg Gabi napját: nővére, Tóth Vera hívta fel azzal, hogy lebetegedett és egy már leszervezett fellépésre kellene elmennie a húgának, fellépni. Vera hangja teljesen elment így nem tudta volna a fellépést sehogy sem megcsinálni, azonban testvére kisegítette és hiába az ismeretlen dalok és a hirtelen jött felkérés, beugrott. Így az Anyák napi programot félbehagyva utazott a fellépés helyszínére, ami egy Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa emlékkoncert volt.

A betegség miatt váratlanul félbeszakadt anyják napján azonban a kis Hannaróza is különleges élményben részesült. Édesanyja magával vitte a koncertre, így ő is végig izgulhatta anyukájával a fellépést. Gabi nem ismerte a dalokat, a műsort és a hangszerelést, így odafele úton gyakorolta csak ezeket, ám ebből a közönség semmit sem vett észre: Gabi tökéletesen helyt állt és egy fantasztikus előadással örvendeztette meg a nézőket. De nem csak ők örülhettek, Gabi is hihetetlenül pozitív energiákkal távozott a színpadról és feltöltődve mesélte el az élménybeszámolót a váratlan lehetőségről. Remélhetőleg Gabi azért a pihenésre is fordít időt, mert az utóbbi idők feszített tempója keményen megtépázta az egészségét. A fellépésről egy részletet ide kattintva tudtok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás