promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence végre reagált a terhesség hírére: Jön a gyerek!
Borítókép:  Youtube - Mandiner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több a pletyka Tóth Gabi terhességéről, most sarokba szorították a Fricska fiút egy kérdéssel, színt kellett vallania.

Tavaly nyáron egy egész országot megrázó hír érkezett egy álmos kis délutánon a közösségi média felületekre: néhány perc eltéréssel Tóth Gabi és Krausz Gábor is kiírta a saját oldalára, hogy a házasságuk zsákutcába jutott és 6 év után külön utakon folytatják. Krausz Gábor azonban csempészett egy plusz mondatot a saját szövegébe:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Ez a bizonyos kellemetlen Fricska azonban úgy tűnik tartósan megvetette a lábát és komolyan gondolta azt, amit több nyilatkozatában is elmondott: hogy régóta szerene imponálni Gabinak és nagyon régóta tetszik neki.

A szerelem azóta beteljesedett és hiába a rájuk zúduló népharag, komolyan gondolják. Tóth Gabit befogadta Máté családja és Gabi családja megbékélt az új felállással. A páros mindenhol azt emeli ki, hogy mennyire hasonlóak és mennyire azonos értékrendet vallanak, aminek fontos része a gyermek is. Papp Máté Bence még sohasem volt apuka szerepben, azonban Gabi mellett meg kellett tanulnia azt is, hogyan bánjon a csemetékkel, hiszen a kis Hannaróza életük szerves része. Máté egy interjúban mesélte el, hogy bele kellett jönnie ebben a merőben új szerepkörben, de most már teljesen természetes neki, hogy az estéket játékkal, tánccal és közös zenéléssel töltik.

Adja magát a kérdés, hogy Máté és Gabi terveznek-e közös gyermeket? Az utóbbi időben egyre hangosabbak voltak azok a hangok, amik ilyen olyan mellékágról tudni vélték, hogy a Tóth családban gyermekáldás történik, erről pedig most meg is kérdezték a Fricska táncegyüttes alapítótagját, aki nagyon sejtelmesen fogalmazott és akár még reménykedni is lehet abban, hogy valóban náluk teljesedik be a szerelem gyümölcse:

Alapja talán annyi van, hogy a családon belül valakinél jön a gyerek.

A sejtelmes mondat alapján több helyen is várható lenne a baba érkezése. Akár náluk, de az is elképzelhető, hogy testvérénél, vagy akár még Tóth Veránál is kopogtathat a gólya. Az biztos, hogy Gabi sokszor nyilatkozott arról, hogy mennyire nehezen esett teherbe, így biztosan egy második gyermeket is egy kis csodaként kezelne.

Így reagált tehát Papp Máté Bence a kérdésre, a videót ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás