promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oda Pécsi Ildikó öröksége? Fia elárulta, mi vár az édesanyja által imádott gödöllői házra
Borítókép:  YouTube / TV2 Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pletykák röppentek fel arról, hogy elherdálta a szülei örökségét, ezekre a híresztelésekre válaszolt most.

Pécsi Ildikó 2020 decemberében hunyt el gödöllői otthonában, a Kossuth- és Jászai-díjas színművész halálát követően azonban hónapokig nem volt világos, hogy kit nevezett meg örököseként.

Korábban Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba mondta el, hogy a művésznő halála előtt nem sokkal „mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet”, és ugyan annak tartalmáról nem beszélhetett, de több ingatlan és ingóság is a részét képezte. Végül kiderült, hogy nem Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla lesz az örökös, hanem Szűcs Csaba, a színésznő fia.

Az elmúlt időszakban azonban több híresztelés is napvilágot látott, miszerint a gödöllői ingatlant fia elherdálta volna, most viszont ő maga cáfolta ezeket a pletykákat. Mint mondta, nem tudta volna hasznosítani a területet, ezért eladta, azonban fontos kritériumokat szabott, így szülei háza a mai napig áll, és édesanyja szeretett kertjének is gondját viselik.

"Nagyon jól tudták a szüleim, hogy én nem fogok Gödöllőn lakni, mert őket látom abban a házban és nem tudtam ott elképzelni a folytatást. Ragaszkodtam hozzá, amikor elkezdtem foglalkozni vele, hogy a ház és az alapkert maradjon meg, erre az ingatlanbefektető nekem ígéretet adott és meg is történt”

– idézte a Blikk Szűcs Csabát, aki a Mokkának adott interjújában mesélt az ingatlan sorsáról.

„Nem dózerolták le, ez a ház most is ott áll és nagyon nagy szeretettel van lakva. A ház környéki kert egy picit kisebb lett a telek megosztása miatt, ez egy hatalmas terület volt, nem is gondoltam, hogy egyben”

– mondta.

„Három vagy négy ház épül erre a hatalmas telekre. Én úgy látom, hogy nem egy család, hanem hat család fog nagyon boldogan lakni ott”

– tette hozzá Szűcs Csaba, aki szerint szülei is boldogok lennének, amiért hasznosítva lett a telek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás