promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már tudjuk is, hogy ez a páros nyeri az Ázsia Expresszt? Most elárulták a csillagok
Borítókép:  YouTube/TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs több titok, minden kiderült a párokról.

Az egyik legnépszerűbb műsor hazánkban a TV2-n futó Ázsia Expressz. A koncepció igen merésznek mondható: leraknak a pároddal egy távoli országban, pénzt nem kapsz, és el kell jutni A-ból B-be.

A szereplők a haza sztárvilág képviselőiből kerülnek ki - elvégre mégis csak ők képesek a legnagyobb nézettséget hozni. A műsorról már sokan sok mindent megírtak, van azonban egy olyan aspektus, ami legjobb tudomásunk szerint eddig elkerülte a cikkeket írók figyelmét - ez pedig az asztrológiai vonatkozás.

Mi itt a Promotions.hu-nál szívesen foglalkozunk ilyesmi témákkal, a témában valamennyire jártas kollégánk már korábban is fejtegette például Varga Judit és Magyar Péter asztrológiai képletét is - helyszűkében most ennyire mélyre nem megyünk, mint az említett két prominens közéleti személynél, ám egy pár szereplő napjegyét megvizsgálva biztosan tehetünk érdekes megállapításokat.

A műsorban két fős csapatokban versenyeznek egymással: az egyik pár az igen jó médiaérzékkel kiválasztott Krausz Gábor és táncos szerelme, Mikes Anna. Talán ha látatlanban kéne tippelnünk, nekik kéne megnyerniük. Gábor a zodikáus sztereotipikus utazója, a Nyilas jegyében született: már többször is mesélte, hogy fiatal korában mennyit élt külföldön (Nézzünk körül Nyilas ismerőseink körében, vajon utaztak sokat? Garantáljuk, hogy a válasz igen lesz.), ahol bizony rázós élményei is voltak. A Jupiter uralta Nyilas jegyhez az utazás szeretete mellett a szerencsét szokták még sztereotipikusan felhozni: az talán nem igényel különlegesebb kifejtést, hogy ez miért jöhet jól.

Párja, Mikes Anna az Oroszlán jegyében született. Az Oroszlán a nyilashoz hasonlóan szintén tűz-jegy, tradicionálisan a Naphoz szokták kötni - egy előadóművész esetében mindenképpen szerencsés állásnak mondható. Megnyerő külső, önbizalom, ragyogás, igazságérzet, jó szív: ezekkel a tulajdonságokkal sztereotipiziálhatnánk egy Oroszlán jegyű embert - harmonikus párosnak tűnnek, akinek a Nap-jegy tulajdonságai kiváló alapot adnak egy olyan feladathoz, ahol ismeretlen helyeken utazva, a helyiek bizalmának elnyerésével kell elérni a célunkat.

Szintén ígéretesnek tűnik a Till Attila - Stohl András páros. Tilla Krausz Gáborhoz hasonlóan nyilas - a képernyőkön is tapasztalhatjuk, hogy a Jupiter joviális-jókedvű hatása rajta igazán kiüt, ritkán látható rosszkedvűnek, noha igazi nyilasként nem mindig gondolja át a mondanivalóját, és képes "beszólni" még akkor is, ha nem éppen ez volt a szándéka. Stohl András a Halak jegy szülötte, a tradicionális asztrológia ezt a jegyet szintén a Jupiterhez köti, a Nyilashoz hasonlóan szintén változó polaritású (viszont a víz-jegyek közé tartozik), és a zodiákus legutolsó jegye. A Halak jegyhez az álmodozást, a "lebegést", elvarázsoltságot szokták kötni, az állatövi jegyek legmisztikusabb képviselője - igen gyakori köreikben a művészi hajlam, és nem tudjuk nem megemlíteni, de a különböző élvezeti szerek használata is. Egy Nyilas-Halak párostól tulajdonképpen bármi kitelik: utcahosszal nyerik meg a versenyt, esetleg tökutolsóként, hónapokkal később kell őket összeszedni egy madagaszkári kocsma alagsorából.

Eddig volt egy férfi-nő és két férfi alkotta párosunk, nézzünk most egy hölgy csapatot: Sáfrány Emese és Béres Anett. Béres Anettet még a Való Világból ismertük meg, és pusztán a Nap-jegye alapján ez a műsor nem feltétlen lesz sikermenet a számára: Anett júliusi lány, a Rák jegyének szülötte, mely jegyet hagyományosan a Holdhoz kötik. A Rák az otthon melege: érzékeny, romantikus, család-centrikus, fontos számára a biztos pont az életben, amit kalandozás közben nem a legegyszerűbb dolog érezni. Nem az a nyíltan konfrontálódó típus, céljait ritkán éri el direkt módon - meglehetősen érdekes párosítás lesz az Oroszlán Sáfrány Emesével. Jó esetben egymást támogatva, jó barátnőkké válhatnak, míg ha annyira nem jól sülnek el a dolgok, könnyen egymás idegeire mehetnek, és csak azért nem lesznek utolsók, mert a Tilla-Stohl páros hónapokra eltűnik az ázsiai becsületsüllyesztőkben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás