promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható módon idézi meg apja szellemét Bajor Imre fia, le sem tagadhatnák a rokonságot
Borítókép:  YouTube/ATV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendás színész az ország kedvence volt, fia szinte a kópiája külsőre.

Bajor Imrének és Hámori Eszternek, a színésznő feleségének, két gyermekük született: lányuk, a közönség által jól ismert Bajor Lili, aki felnőtt korára a színész-mesterségben találta meg hivatását, míg fiúk, Marcell jóval ritkábban tűnik fel a reflektorfényben.

Bajor Imre fia csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ezért mindig különleges tapasztalni az ilyen alkalmakkor, hogy mennyire hasonlít édesapjára. A 28 éves Marcell tekintete, sőt még a bajusza is emlékeztet az elhunyt színészre. Nemcsak külsőleg van párhuzam közöttük, Marcell is a szórakoztatóiparban találta meg a hivatását, bár nem a színpadon vagy a vásznon, hanem a kamera másik oldalán.

Marcell a filmiparban dolgozik, rendezőasszisztensként külföldi gyártású filmekben vesz részt, ahol az angol nyelv az alapvető kommunikációs eszköz. munkájához elengedhetetlen az angol nyelv magas szintű ismerete.

Érdekesség, hogy a két Bajor testvér között pontosan egy év a korkülönbség, ugyanis ugyanazon a napon születtek. Bár kezdetben nem voltak elragadtatva a közös születésnapoktól, később megszerették az ünneplést és még önálló és közös bulikat is rendeztek. Bajor Lili szerint a testvére az ajándéka számára, ami hozzájárult a szoros kapcsolatukhoz.

Először talán azt hinnénk, hogy egy ilyen sikeres színész, mint Bajor Imre, bizonyára hatalmas vagyont hagyott örökségül gyermekeire, a testvérpár elmondása szerint ez messze nincs így, mind a ketten keményen dolgoznak a művészeti szakmájukban a megélhetésért.

Bajor Imre neve egykoron fogalom volt Magyarországon. 19 évesen kezdte színészi karrierjét az Állami Déryné Színházban, majd számos színdarabban és filmben játszott. Leginkább a Szomszédok című telenovellából ismert, ahol több mint 70 epizódban alakította Oli urat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás