promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló: házfelújításba kezdett a férfi, a kibontott fal mögött olyat talált, amitől elállt a lélegzete is
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg sokan azonnal sokkot kaptak volna a csodálattól, ha megpillantották volna ezt, amit a spanyol férfi talált a szobafala alatt.

Az elmúlt időszakban elképesztően felkapottak lettek az internet bugyraiban, elsősorban a közösségi médiában azok az érdekességekkel előrukkoló videók, amelyben emberek olyan videókat adnak a köz tudtára, ahol bizony döbbenetes, meghökkentő, sőt, sokkoló dolgokat találnak az ingatlanjaikban ház- vagy lakásfelújítás közepette. Sőt, vannak olyanok is, amelyekben titkos szobák és folyosók tárulnak fel az emberek előtt.

Hogy mi volt a tavalyi évben a legjobban pörgő videó ebben a zsánerben? Az, amikor a fürdőszobai hideg tükör mögött találtak szinte még egy lakást, a brutális feltárásról pedig videó is készült a YouTube-ra:

Ám néha elképesztő kincseket találnak az emberek a saját faluk mögött, akár több százéves dolgok is előbukkanhatnak a történelem mélyéről. Szinte megdöbbentő, de egy spanyol férfi 2016-ban amikor elkezdte a házfelújítást, szinte azonnal előbukott egy reneszánsz épület főhomlokzata, amelyről nem sokkal később kiderült, hogy a 15. századi Szt. György kórház homlokzata, mondani sem kell, a homlokzat azonnal felkerült az UNESCO világörökségi listájára.

Az USA Art News-on elképesztő fotókat is láthattok a fal mögül előbukkanó reneszánsz mesterműről.

(Forrás: Falanszter és Járdaszigetek blogok)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás