promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anglia keményen odaszólt Indiának, azonban a válaszcsapás szinte azonnal érkezett és megsemmisítő volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus 23-án az indiai űrprogram keretein belül a Csandraján-3 sikeresen leszállt a Hold sötét, déli oldalán, ezzel pedig India a negyedik, aki sikeres holdraszállást hajtott végre.

Ez vitathatatlanul hatalmas dolog és nyilván foglalkoztatja a közvéleményt, vannak akik pedig kifejezetten éles kritikával illették a történteket.

Egy brit férfi először is gratulál Indiának, hogy sikerült nekik leszállni a Hold déli pólusára, majd rátér a piszkos anyagiakra. Jelzi, hogy annak az országnak, akinek ilyen sikeres űrprogramja van, nyilván nincs szüksége semmilyen más országból érkező segélyre. Így, udvariasan és tisztelettel, de szeretné visszakérni az országtól azt a 2,3 billió fontot, melyet Nagy-Britannia küldött a szegény ország megsegítésére.

A válasz természetesen nem maradt el, hamar érkezett és ilyen beégetést régen látott a világ. Palki Sharma reagált a szívből jövő gratulációra. A hölgy igen határozott és felkészült volt a témát illetően és rögtön az első mondatában jelezte a legnagyobb félreértést: Nagy-Britannia 2015 óta nem küldött segélyt Indiának, de ha mindenképpen anyagiaskodni szeretne az úriember egy ilyen grandiózus esemény kapcsán, akkor erre is kapható a hölgy.

Egy kis történelemlecke következik: India brit gyarmat volt 1765 és 1938 között. A hölgy szerény becslései szerint ez idő alatt Anglia nagyjából 45 trillió fontot zsákmányolt Indiától, ami lényegesen nagyobb összeg, mint az a támogatás, amit a britek küldtek Indiának.

Tehát a határozott hölgyemén ezt az összeget szeretné visszakapni, ami valószínűleg nem lenne egyszerű, mert ahogyan a videóban is elhangzik, ez a brit GDP nem kevesebb, mint tizenötszöröse. Arról nem is beszélve, hogy az erkölcsi helyreállítást is jogosnak érezné, ami megfizethetetlen.

Indiában imádták a videót és kíváncsiak lennénk arra, hogy a férfi milyen arcot vágott, amikor megérkezett a tűpontos, elegáns reakció, a brit férfi pikírtnek szánt, kamugratulációs videójára.

Itt tudjátok megnézni, egyéb érdekes részekkel megfűszerezve. Több ilyen vagány belevaló híradós kellene:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás