promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat bakizott Till Attila, ekkora égés ritkán van magyar tévécsatornán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően kellemetlen pillanatokat okozott Tilla.

Till Attila, vagyis Tilla már sok-sok éve állandó szereplője a magyar televíziózásnak, ami érthető, hiszen rengetegen kedvelik őt és remekül végzi a munkáját a TV2-n. A népszerű műsorvezető szinte megállás nélkül a képernyőn van, jelenleg is a Sztárban sztár produkciójának oszlopos tagja – éppen ezért elszomorító már a gondolata is annak, hogy egyszer visszavonul, és nem láthatjuk már őt többé a tévében.

Az évek, évtizedek alatt számtalan sikerprodukcióban láthattuk Till Attilát, egyebek között a 2020-as Nicsak, ki vagyok - A rejtélyek színpada című műsorban is, ami a TV2 válasza volt az RTL Klub-féle Álarcos énekesnek. Mindkettőben különböző álruhás celebek szerepeltek, és ki kellett találni, hogy kiket rejt a maszk – de az egyik adásban végtelenül kellemetlen pillanatokat okozott Tilla.

Miután kiderült, hogy a Nicsak, ki vagyok Pillangója nem más volt, mint Bíró Ica, Till Attila elkezdett kicsit beszélgetni vele, ahogy szokott, viszont sajnos bakizott egy hatalmasat, ugyanis éppen azt ecsetelte, hogy milyen sokszor találkoztak már, például a Vacsoracsata című műsorban is – de az nem a TV2 műsora, hanem a konkurens RTL-é, ezért Tilla gyorsan ki is javította magát, de akkor már késő volt, és ez a kicsit kétségbeesett arcán is látszott.

Valóban nagyon égő, hogy Till Attila véletlenül rosszat mondott, és a TV2-n megemlítette az akkori RTL Klub műsorát, de ez is csak azt bizonyítja, hogy még a legjobbak is képesek hibázni, mivel az emberi dolog. Szerencsére nem lett gond ebből, de azért érezni lehetett Tillán, hogy rosszul érzi magát, hiszen a létező bakik közül valóban ez az egyik legkellemetlenebb fajta – ennél nagyjából már csak az rosszabb, ha valaki például „Gyöngyhajú lány” helyett „Zöldhajú lány”-t énekel egy Kóbor János megemlékezésen.

Itt lehet megtekinteni Till Attila orbitális bakiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás