promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját anyósával hentergett a hűtlen férj, az unoka buktatta le a kikapós nagyit és az apát
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anyósával csalta évekig a feleségét, miután lebukott, még egy 60-as kolléganőjét is ágyba vitte.

Vannak olyan férfiak, akik nem igazán kívánják a feleségeiket, miután babát szültek nekik. Ezek a házastársak ilyenkor más nők mellett keresik az intimitást és a testi vágyakat, és nem ritkaság, hogy a saját anyósukat viszik ágyba. Pontosan ez történt Amerikában is, egy hűtlen férj nem kevesebb, mint 5 évig hentergett az anyósával.

A megcsalt feleség 33 éves volt, mikor férje elmondta neki, hogy viszonya van egy másik nővel, ám ekkor még nem derült ki, hogy ki is az. A felesége az édesanyjánál vígasztalódott, aki mélységesen elítélte a férj hűtlenségét. Ezek után a kikapós anyós és a családapa még 4 évig hentergett egymással, de egy nap a férfi tinédzser fia rájuk nyitott, és lebuktatta őket. Így tudta meg a feleség is, hogy kivel is csalta meg a férje.

Valamilyen oknál fogva a feleség meg tudta bocsátani a férjének a megcsalást, és párterápiára kezdtek el járni. A történet azonban itt még nem ért véget; itt is érvényesül az a mondás, hogy "kutyából nem lesz szalonna". A férj utána sem tudta megállni, hogy ne vigyen ágyba más nőket, ráadásul kiderült, hogy az idősebb nőkre bukik. A férj ugyanis egy 60-as éveiben járó kolléganőjével is lefeküdt, a feleség ezt már nem tudta neki megbocsátani, elvált tőle.

Édesanyjának idővel ki tudott békülni, egykori férjével pedig már csak azért találkozgat, mert van egy közös kislányuk is. A megcsalt feleség csak hosszú idő múlva tudta feldolgozni ezt a megcsalást és a tönkrement házasságot, ma már ő is terapeutaként dolgozik, és felvállalja korábbi sérelmeit.

Az édesanya a TikTok-ra töltött fel videókat, amikben részletesen elmesélte a történteket. Hihetetlen, de a bíztató, együttérző kommentek mellett többen hasonló személyes esetekről számoltak be; mint kiderült, elég sok házasság és párkapcsolat ment már tönkre azért, mert az anyós összeszűrte a levet a vejükkel.

(via The Sun)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás