promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 24: Az egyik csillagjegyet szerelmi csalódás érheti, a Bikára egy családi veszekedés vár
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk mit ígérnek a csillagok, íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

A vasárnapi napodat a hétvégi ebéd dominálja. Egy kellemes, lazító ebéd lesz a családdal vagy barátokkal, amely nagy felüdülést hoz a dolgos hétköznapok után.

Bika (április 20 - május 20)

Egy családi veszekedés lesz a fő téma számodra ezen a hétvégén. Valamilyen apró konfliktus vagy nézeteltérés merülhet fel a családi körben, amit fontos lesz tisztázni és megoldani.

Ikrek (május 21 - június 20)

Egy szerelmi csalódás foglalkoztat téged vasárnap. Lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz a kapcsolatodban, és szükséged lesz némi  időre és gondolkodásra a helyzet megértéséhez és feldolgozásához.

Rák (június 21 - július 22)

A kikapcsolódás lesz a fő téma a vasárnapi napodban. Egy lazító program vagy hobbi segít kiszakadni a hétköznapi rutinból és feltöltődni lelkileg és szellemileg.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Egy szerelmi krízis foglalkoztat téged ezen a hétvégén. Fontos döntéseket kell hoznod a kapcsolatod jövőjével kapcsolatban, és ezek a döntések nagy hatással lehetnek az életedre.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Vasárnap egy fontos döntést kell meghoznod. Lehet, hogy kapcsolódik a munkádhoz vagy a magánéletedhez, de fontos, hogy alaposan átgondold a lehetőségeket, mielőtt döntést hozol.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

Egy jókora pénzköltés vár rád ezen a hétvégén. Lehet, hogy váratlan kiadások merülnek fel, vagy valamilyen fontos vásárlást tervezel, ami jelentős összeget emészthet fel.

Skorpió (október 23 - november 21)

Fogcsikorgató lehet ez a vasárnap. Valamilyen stresszes helyzet vagy probléma miatt lehet, hogy feszült vagy ideges leszel, de fontos megőrizned a nyugalmad és kezelned a helyzetet.

Nyilas (november 22 - december 21)

Egy mély családi beszélgetés vár rád ezen a hétvégén. Fontos témákat fognak megbeszélni a családtagjaiddal, és ez lehetőséget adhat arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, de csak akkor, ha őszinték vagytok.

Bak (december 22 - január 19)

Nagy stressz érhet téged ezen a vasárnap. Lehet, hogy sok feladatot kell elvégezned, vagy valamilyen nyomás nehezedik rád otthon a családi körben. Utóbbi esetben érdemes elgondolkodnod rajta, hogy kinek az elvárásai igazából, aminek próbálsz megfelelni.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Vasárnap az elengedés lesz a fő téma. Valamilyen régi sérelmet vagy terhet kell elengedned, hogy továbbléphess az életedben és megtaláld az igazi békét.

Halak (február 19 - március 20)

A nagyszülőkkel való kapcsolat fog foglalkoztatni a leginkább ezen a vasárnapon. Sok időt tölthetsz velük vagy emlékeket idézhetsz fel velük kapcsolatban, könnyen elérzékenyülhetsz, ami valamilyen feldolgozatlanságot jelezhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás