promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liverpoolban óriási problémák vannak, Szoboszlai Dominik nevét is említik egy neves külföldi újságban
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felkavarta az állóvizet a nagy bejelentés, úgy tűnik, hogy azóta sem csillapodnak a kedélyek.

Szoboszlai Dominik Liverpoolból Magyarországra jött haza, hiszen felkészülési mérkőzéseken vesz részt a válogatottal, már tegnap is lejátszottak egy meccset. A Puskás Arénában pont Szoboszlai Dominik tizenegyesével végül Magyarország győzött 1:0 arányban. Ez volt Marco Rossi 60. mérkőzése a válogatott élén, az ünnep tehát szépre sikeredett. A felkészülési mérkőzések a néhány múlva megrendezésre kerülő Európa-bajnokság felé vezető út utolsó stációi.

Szoboszlaiék tehát jól vették az akadályokat. Ám a magyar játékosra elképesztő izgalmak várnak még Liverpoolban is a nagy kontinensviadal előtt, hiszen Jürgen Klopp utolsó szezonja, az utolsó tánc egy őrólt nagy rohanás a kupák meghódítására. A csapat nemrégiben kiesett az FA-kupából egy drámai meccsen a Manchester United ellen, ennek ellenére a triplázás még összejöhet, Klopp mesternek minden esélye meg van arra, hogy három kupát szerezzen az utolsó szezonjában az angol klub élén.

Ám akadnak azért gondok Liverpoolban.

Sajtóinformációk szerint ugyanis a csapat több játékosa is mérges, kiakadt a csapat vezetőire, pont Jürgen Klopp miatt.

A Mandiner is hivatkozik a neves brit lapra, a Footballtransfers-re, amelyen megjelent egy cikk a mizériáról, a címben ők is Nunez és Szoboszlai nevét említik kiemelten.

Elégedetlenség lett úrrá a csapaton az ikonikus tréner távozása miatt, hiszen ő adta vissza a Liverpool FC nagyságát az elmúlt években. A legendás angol klub sorra nyerte a kupákat, őst, harminc év után sikerült begyűjteni a bajnoki címet is, és egy második helyezést is elértek a bajnokságban. A lap arról ír, hogy a Liverpool több sztárja, így Szoboszlai is hangot adott a nemtetszésének. Úgy érzik, hogy a vezetőség nem kezelte megfelelően a menedzser távozását.

Ez azért is fontos, mivel Klopp neve az igazolásoknál is hatalmas húzóerő volt még korábban. sokan így félrevezetve érezhetik magukat. A cikkből az is kiderül, hogy a rutinosabb játékosok már sejtették a szezon előtt is, hogy Klopp valami hasonló bejelentésre készül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás