promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dühös kommentek árasztották el Szoboszlai Dominik közösségi oldalát, a Törökország elleni meccs után megérkeztek a törökök is
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar-török meccs a mérkőzés után is folytatódik a mémek formájában és a közösségi média egyén szinterein.

A Magyarország-Törökország mérkőzés a magyar válogatott Eb-felkészülésének első, de nagyon fontos stációja volt, hiszen egy, az európai foci középmezőnyéhez tartozó ellenféllel tudta összemérni az erejét Marco Rossi csapata. ez volt az első felkészülési mérkőzés a hónapok múlva esedékes kontinensviadal előtt. Válogatottunk tehát megkezdte a felkészülést, hogy aztán majd az ígéretekhez mérten meglepetést okozzanak majd az Eb-n.

A mérkőzés természetesen igazi mémáradatot indított el a közösségi oldalakon, hiszen Törökországnak nagyon sok köze van a magyar történelemhez is, és ilyenkor mindig megjelennek a Facebook-on az olyan típusú bejegyzések, amelyek felemlegetik azt, hogy most (már megint) visszavágtunk a 150 éves török uralomért.

A meccs aztán folytatódott egyéb csatornákon is, hiszen akadt néhány egészen meglepő jelenet a pályán. Néhány játékos a kelleténél paprikásabb hangulatban volt. A leglátványosabb kis kakaskodás a lefújás pillanatában történt meg, amikor a visszatérő Kleinheisler László majdnem összebalhézott az egyik török játékossal, pedig már semmi tétje nem volt semminek.

Kleinheisler és a törökök középpályása, Ismail Yuksek a lefújás után szólalkozott össze, a bíró sietett közéjük, majd a csapattársak rohantak oda, hogy kettéválasszák a játékosokat. A két szakvezető a pálya szélén épp barátságosan beszélgettek, amikor meglátták, hogy a két játékos kakaskodik, azonnal együtt léptek fel, hogy kibékítsék őket. Már ez a jelenet is mémekért kiáltott.

És jöttek is.

Ám Yuksek-nek már korábban is volt vaj a füle mögött, hiszen Szoboszlait többször megrúgta, ám Dominik meglepően nagyvonalúan vágott vissza a pályán történt történésekre. Az élő adásba is bekerült, ahogy csókokat küldött a töröknek. A Hajdú B. István Rajongói Oldalon természetesen megint mindent nagyszerűen regisztráltak.

És a kis csókokról egy videó:

Megjelennek a törökök.

Nem kellett sok, és meg is jelentek a török kommentelők a Liverpoolban játszó Szoboszlai Instagram-oldalán, akik nemtetszésükről adtak számot a válogatott játékosnál. Kicsit tehát virtuális térben is folytatódott még az adok-kapok, a digitális adok-kapok. A Real Madrid új üdvöskéjének támogatóinak, Arda Güler-rajongóknak kommentjei is érkeztek Szoboszlai képe alá, a pályán amúgy a török és a magyar sztárjátékos többször is összecsapott a pályán, természetesen szabályos eszközökkel.

Ám érkeztek olyan hozzászólások is török szurkolóktól, amelyek Szoboszlai-rajongók.

A két csapat tehát ugyan barátságos mérkőzést játszott egymással, mégis kisebb tusakodások előfordultak a pályán. Több volt ez, mint egy barátságos összecsapás. Mindkét válogatott nagyon komolyan készül az Eb-re, és ez a meccs a felkészülésük egyik kulcsmeccse volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás