promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy csaj hallotta az anyját a szeretőjével szexelni, és ettől eszement ötlete támadt
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy új társ megjelenése gyakran konfliktusforrás.

Ha a szülők elválnak, és az apa vagy az anya új párra lel, az gyakran szokott konfliktusforrásként szolgálni a családban. Elsősorban a gyerekek emésztik meg nehezen a változást, néha pedig különös érzelmek, érzések törhetnek felszínre.

Egy névtelenségbe burkolódzó csaj például kifejezetten féltékeny lett az elvált anyja szerencséjére. Úgy adódott, hogy a még mindig vonzó anyuka egy egészen jó pasit fogott ki, amivel viszont akaratlanul is elvetette a viszály magját saját maga és a lánya között.

„Hallottam őket szexelni, és azt akarom, hogy az enyém legyen. A fickó sportos, jómódú, kedves és vicces, nem fair tehát, hogy az anyámmal járjon. Életkorban sokkal inkább hozzám passzol, kell nekem. Hosszú idő óta vagyok szingli, megérdemlem a szerelmet és egy kis szerencsét”

– pufogott a lány a Daily Star című lapnak, és alighanem ettől az őszinte, de ellenszenves hangtól sok olvasónak kettéállt a füle. Azt is felhozta érvéként, hogy az anyja szuperül néz ki, szóval egy szempillantás alatt új pasit szerezhetne magának, ha ezt a mostanit átengedné neki.

„A volt barátom egyből kiszeretett belőlem, miután nem tudtam fizetni a kajáját és a benzinjét. Sms-ben dobott, azt írta, hogy talált jobbat. Most meg hallgathatom anyámat és a szeretőjét, ahogy egész éjszaka hangosan szexelnek”

– panaszkodott a tényleg lúzernek tűnő lány. De hát mit lehetne erre mondani? A barát elszeretése, átadása nem volna okos húzás a két nő részéről, ráadásul a férfi nem egy tárgy, akit adni-venni lehet, szóval a lánynak alighanem arra kellene törekednie, hogy a maga erejéből találja meg a hozzá illő párt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás