promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikapós lett az anyós, mindig új srácokkal bújik ágyba, hogy óvszer nélkül szexeljenek
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felelőtlen viselkedéssel komoly nemi betegségeket kaphat el.

A mindennapi életben gyakran felmerülő kérdés, hogy a családtagok mennyire szólhatnak bele egymás magánéletébe. Ez valószínűleg olyan téma, amelyben sohasem lehet egyezségre jutni, hiszen mindenkinek máshol van a tűréshatár.

Különösen igaz ez az idősebb családtagok esetében, akiktől a fiatalok több józanságot, megfontoltságot és méltóságot várnak el. Például az a nő, aki nemrég az anyósát szólta meg a Daily Star bulvárlap hasábjain keresztül.

„Az anyósom mostanában vált el, és egyelőre élvezi a korlátlan szabadságot. Fiatalabb srácokat választ szeretőinek, hetente kettővel is ágyba bújik. Mivel már beköszöntött nála a változókor, óvszert sem használ. Fogalmunk sincs, hogy a felszedett fiúknak vannak-e más szeretőik, de ez így nagyon veszélyes”

– osztotta meg gondolatait az aggódó meny, akinek persze igaza van, hiszen a védekezés nélküli szex, különösen gyakori párcsere esetén nagyon veszélyes. Ha ezt megemlítik az anyósnak, akkor az csak legyint rá, és megkéri őket arra, hogy ne gusztustalankodjanak.

A felelőtlenség emlegetése egyébként nem üres riogatás a meny részéről, ugyanis a szexuális úton terjedő fertőzések száma megkétszereződött az elmúlt évtizedben a középkorosztályban és az idősek körében.

A szifilisz és a Chlamydia még a köznapibb betegségek közé tartoznak, amit nemi úton el lehet kapni, de ennél sokkal egzotikusabb „meglepetésekben” is részesülhet az elővigyázatlan illető. Lehet, hogy az anyós a korábbinál izgalmasabb életre vágyik, de az már túl maradandó „élmény” lehet, ha elkap valami csúnya nemibajt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás