promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas a korkülönbség, de az élvezet is az, amit ez a fiatal csődör nyújt nekem
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A válásom után sokáig magam alatt voltam, akkor már évek óta nem volt részem testi élvezetekben. Úgy döntöttem, hogy nem fogom a depressziós elvált nők táborát erősíteni és elkezdek valamit, amivel régóta rágtam a (volt) férjem fülét: beiratkoztam társastáncolni.

Hosszassan néztem magam a tükörben: nem vagyok már fiatal. Néha megengedtem, hogy sajnálkozzak kicsit az ilyeneken, de aztán megráztam magam és csináltam tovább a dolgom. Előbb utóbb mindenki erre a sorsra jut, megöregszünk. 55 éves vagyok, szerintem a koromhoz képest jó állapotban, azonban az elhidegült férjem és a tönkrement házasságom bőven megtépázta az önbizalmam. Aggódva készültem hát az első órára, mert feltételeztem, hogy a többiek jóval fiatalabbak lesznek nálam.

Egy kellemes hangulatú belvárosi helyre érkeztem, az Astoria közelébe. A kurzust vezető hölgyés a párja harmincas éveikben jártak, energikus, fitt emberek, látszott rajtuk az az összhang, amit mindig irigyeltem a boldog pároktól. Körbenéztem a teremben, mindenki párban érkezett. Az esemény leírásánál feltüntették, hogy biztosítanak párt, amennyiben egyedül érkezne valaki, de reménykedtem, hogy ennél jobb sorsra vagyok érdemes. Egyszer csak egy kellemes férfihang szólalt meg a hátam mögött:

„Te is egyedül jöttél? Mert akkor úgy néz ki, hogy egymással fogunk tekerni. Mármint, táncolni...”

Nevetett zavartan és ettől nekem is nevetnem kellett.

„- Nem zavar majd, hogy egy ilyen vénasszony a partnered?

- Én itt nem látok vénasszonyt, csak egy gyönyörű, igényes hölgyet, aki magányosan árválkodott amíg meg nem érkeztem. Egyébként Laci vagyok.

- Klaudia.

Kellemes látványt nyújtott. Nem modellkülsejű, de határozottan helyes fiú volt. Az órán egyből mély vízbe dobtak minket és érezhető volt a szexuális feszültség a teremben. Mindenki szorosan összefonódva, riszálva, rázva táncolt a párjával és engem is elragatdott a hangulat. Hátat fordítottam Lacinak és hozzásimulva leguggoltam, majd vissza, majd ugyanezt megcsináltam vele szemben állva is. Ahogy kacagva a nyakába csimpaszkodtam éreztem valami keményet a nadrágjában és láttam, hogy elpirult. Erre álmomban sem számítottam volna, de nem tettem szóvá, táncoltunk tovább.

Most rajta volt a sor. Gyengéden végigsimított a karomon, majd tüzesen elkapta a derekamat és magához húzott, immár semmi kétséget nem hagyva arra, hogy mit éreztem az imént. Végig szugeráltuk egymást, incselkedtünk, igazi férfi női energiák szabadultak fel mindkettőnkben.

Mikor véget ért az óra megkérdezte, hogy innék-e vele valamit.

- Már vége az órának, ezzel a partnerségi kötelességednek is.

- Sosem volt ez kötelesség, inkább öröm. Gyere, meghívlak.

Végül egy bárban kötöttünk ki, ahol egyre fesztelenebbek voltunk. Majd megcsókolt. Már éppen ki akartam oktatni arról, hogy szinte a fiam lehetne, amikor ezt megelőzve azt mondta:

- Tudnod kell, hogy sosem a korosztályomban keresgéltem. Nem csak a korod tetszik, de nem tudnám magam nálad fiatalabbal elképzelni. 

Szinte leforráztak a szavai. Nem akartam maradinak tűnni, de nekem ez ilyen fétis dolognak hangzott, ami meg ugye szinte perverz, de nagyon vonzott már egy orgazmus lehetősége, így végülis felhívtam a lakásomra. Csodálatos szerető volt. Figyelmes, odaadó, szinte egész éjszaka az én örömömért dolgozott, minden létező módon, többször is kielégített. Végül én is viszonoztam a fáradalmait és mindketten kielégülten dőltünk el aludni. Másnap reggel ágyba hozta a reggelit, ami egy tubus tejszínhab volt.... ezt egymásról ettük le, a finom részeknél hosszasan elidőzve.

Több hónapja tart ez közöttünk és nem akar múlni a szenvedély, azonban attól nagyon tartok, hogy mint kapcsolat felvállaljam. Mit gondolnának az emberek, ha meglátnak egy 55 éves nőt egy 30 éves pasival? 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás