promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A forradalmár Azahriah elárulta élete legnagyobb tervét: nincs köze a zenéhez, de Balogh Leventéhez annál több
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah nem csak a mai tüntetés sztárja, de a Cápák között zsűritagjának babérjaira törne?

Azahriah minden túlzás nélkül az egyik legsikeresebb előadó a mai Magyarországon, de egyedi hangzásvilága, különleges dallamai és egészen újszerű, korát meghaladó mondanivalója szépen lassan az országhatáron is átszivárog. Európai turnét is tart, ahol szintén szép számmal fogynak a jegyei, állomásai között már más nagyobb városokban is büszkélkedhet telt házzal. Minden oka meglenne arra, hogy büszke legyen magára, azonban most mégis egy érdekes videóban mondta el, hogy mi az, amit mindenképpen szeretne elérni.

Azahriah rengeteg fiatalt befolyásol és éppen emiatt nem szeretné eladni magát, csak az igazán fontos ügyek mellé állt be, most éppen erről tett tanúbizonyságot. Ahogy arról az egész ország értesült, a mai napon, este 18 órára tüntetést szerveztek a Hősök terén. Rengeteg színész, youtuber, énekes és közéleti személyiség jelezte, hogy támogatja az eseményt és Azahriah sem szeretett volna kimaradni az estéből: az este egy pontján ő is bejelentkezik és egyelőre nem ismert, hogy mit fog mondani, de nem szeretett volna néma maradni ebben az ügyben. A szervező Pottyondy Edina, vélhetően ő kereste meg a szemtelenül fiatal előadót, éppen azért, mivel az ő szavára rengetegen figyelnek és adnak.

Azonban még ezelőtt egy könnyedebb és lényegesen vidámabb tervéről számolt be és hiába az ismertség, ehhez a tervéhez még jó pár évig a pályán kell maradnia, ha elegendő tőkét szeretne gyűjteni. Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy legyen egy saját ásványvízmárkája, amelynek a fő középpontjában az íz és a környezettudatosság van. Sokak előtt ismeretes, hogy a Cápák között sztárja, Balogh Levente legnagyobb üzlete a Szentkirályi ásványvíz, így mindenképpen ajánlanánk az énekesnek, hogy az egyébként csupaszív befektetővel üljön le tárgyalni jövőbeli terveiről.

A videót, melyben a tőle megszokott lazasággal beszél a terveiről, ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás