promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gálvölgyi János a halála időpontjáról beszélt: ekkorra várja az elkerülhetetlen véget, őszintén elmondta
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú évek vannak a színész mögött, nem akarta tovább kerülgetni a kényes témát.

Naponta több millió nézőt szegez a tévéképernyők elé a mai műsorkínálat és egészen elképesztő kedvenceket szavazott meg magának a televíziózás. Ott van Dobos Evelin, aki ma már megkerülhetetlen sorozatsztár, de Gáspár Kata, Lékai-Kiss Ramóna, vagy akár Tóth Andi sem sokkal marad el a listából. Vannak azonban nemzetünknek olyan nagyjai, akik bár egyre ritkábban tűnnek fel a televízió képernyőjén, vagy a színház minden jelentő deszkáján, mégis kitörölhetetlenül az emlékezetünkbe vésték magukat.

Ezen hatalmasok egyike Gálvölgyi János, akit vélhetően még a mai, fiatalabb generációnak sem kell bemutatni, annyira ismert országunk berkein belül, hogy még egy kisbaba is rávágná a fotója láttán ki ő, hullócsillaga leáldozásának időpontja még koránt sem jött el.

Éppen ezért nehéz feldolgozni, amikor egy ennyire híres, elismert, nagy ember, aki emellett jellemügyileg is kiemelkedő a halálról beszél és meglebbenti annak a lehetőségét, hogy közeleg számára a vé. Gálvölgyi márpedig remek önkritikával és öniróniával rendelkezik, a kor múlásával nem hajlandó ezt a kényesnek számtó toposzt sem kerülni.

Legutóbbi nyilatkozata a halálról és az elhalálozásról nehéz mondanivalója ellenére is megmosolyogtató volt: elmondta, hogy szerinte mikor nem szabad meghalni.

Ez pedig, egészen meglepő módon a nyári szünet. Meg is indokolta, egy vicces párbeszéd imitálásával, hogy mi a gondja ezzel az időponttal.

A színházban (és az iskolában is, de ez már őt kevésbé érinti), létezik a nyári szünet intézménye, amikor is az előadások szünetelnek és nem kerül műsorra semmi, a színészek kipihenhetik az egész éves fáradalmakat. Viccesen így fogalmazott arról, ha valaki nyáron halálozna el:

A színházi társulat tagjai elkezdik keresni Bélát, aki eddig aktívan velük dolgozott, de nem lelik, míg egyikük választ ad a kínzó kérdésre:

Hát, Bála meghalt.

Meghalt? Tényleg? És gyerekek, mi volt nyáron?

Ezzel pedig meg is válaszolta azt, hogy a jelenleg is aktívan színházban játszó Gálvölgyi miért nem szeretne ebben az időpontban távozni az élők sorából. Érdekes elgondolás az, hogy nyáron nem szabad, de a többi évszakban nyitva áll a lehetőség.

Bár kevés szereplést vállal, életéről ebben a videóban bővebben is mesél:

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás