promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött Balogh Levente elnöki asszisztense, Eszter apró bugyiban és csupasz felsőtesttel is megmutatta magát
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Formás testét mutatta meg Balogh Levente új elnöki asszisztense, Kása Eszter.

Kása Eszter nyerte meg Az álommeló 2. évadját, így ő lett Balogh Levente új elnöki asszisztense. A nézők reménykedtek benne, hogy így ér véget az RTL üzleti reality-je, mert sokan attól féltek, hogy a másik jelölt, Rachel fogja megkapni a pozíciót.

A két finalista a döntő után visszanézte kettejük összes vitás jelenetét, és elmondták egymásról kendőzetlenül őszinte véleményüket. Ez az, amit a nézők már nem láthattak a tévében, ugyanis egy extra videóként került fel az internetre.

A 28 éves Kása Eszter Szigetszentmártonról érkezett Az álommeló-ba, és annyira komolyan vette a versenyt, hogy emiatt fel is mondott előző munkahelyén. Úgy tűnik megérte, hiszen most legalább egy évig Balogh Levente mellett dolgozhat, de ha tényleg annyira működik közöttük a kémia, mint ahogy a vízkirály a műsorban mondta, akkor biztos hosszabb távú lesz a munkakapcsolatuk.

Kása Eszter marketingen végzett mesterfokon, munkatapasztalatot a vendéglátásban, a szállodaiparban, a rendezvényszervezésben, és a kereskedelemben szerzett. Korábban azt mondta, azért akar az elnöki asszisztens lenni, mert itt kamatoztatni tudja az idáig megszerzett tapasztalatait, új kapcsolatokat szerezhet, bővítheti a tudását, és új ajtók nyílhatnak meg előtte. Balogh Leventét pedig egy nagyon tudatos, határozott, szimpatikus, barátságos, és segítőkész embernek tartja, tehát biztos benne, hogy jól ki fognak jönni egymással.

Kása Eszter Instagram-oldalán több álommelós tartalom van, de számos olyan fotót is találhatunk, amin levetkőzött. Balogh Levente elnöki asszisztense volt, hogy apró bugyiban mutatta meg magát, de olyanra is volt példa, hogy csupasz felsőtesttel, pózolt a kamerának.

Mi most összegyűjtöttünk néhány képet, ami szerintünk Kása Eszter legjobb villantásai közé tartozik - ezáltal olyan formában is megismerhetjük Az álommeló győztesét, ahogy a műsorban nem.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás