promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen pillanatok a Zsákbamacska stúdiójában, a friss szingli Kárpáti Rebeka mondvacsinált indokkal kezdte volna vetkőztetni Szente Vajkot
Borítókép:  TV2 Play - Zsákbamacska
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az összes jelenlévő zavarba jött mikor Kárpáti Rebeka beindult.

Nemrégen elstartolt a TV2 vetélkedőműsora, a hatalmas érdeklődéssel várt szerencsekerék. A műsorvezetők bőrébe Szente Vajk, Marics Peti, Pető Brúnó és T. Danny bújt, hozzájuk csatlakoznak különböző hírességek az adásban. Most Kárpáti Rebekát látták vendégül, aki utoljára azzal került a bulvároldalak hasábjaira, hogy úgy tűnik, véget ért a kapcsolata milliárdos szerelmével. Az okokról egyelőre egyikük sem nyilatkozott, illetve Rebeka rajongói szívből remélik, hogy a páros visszatalál egymáshoz, hiszen a lány édesapja, R. Kárpáti Péter is nagyon kedvelte a Csíki sör tulajdonosát, leendő vejeként beszélt róla.

A műsor egyik komikuma, hogy különböző jelmezeket aggatnak a szereplőkre és az egyik ilyen most egy kisebb zavart, ugyanis Szente Vajk nem tudta kitalálni, hogy mégis mit visel az úriember. Első tippje a kosz nem bizonyult helyesnek, bár később kiderült, hogy egészen közeli találat volt.

Mivel helyes megfejtés nem érkezett, így megkímélték a műsorvezetőt a további találgatásoktól és kiderült, hogy a jelmez egy köldökszösz. Szente Vajk értetlen tekintetét látva a bájos Kárpáti Rebeka azonnal a segítségére sietett és elmesélte a férfiak működését és anatómiáját. Mint mondta, sok férfi küzd nap végén a köldökében összegyűlő kosszal, ezt nevezik így, ám Szente Vajknál így még nagyobb volt a döbbenet és zavarában csak annyit tudott reagálni, mikor Kárpáti Rebeka nekiszegezte a kérdést, miszerint ő nem találkozott-e még a jelenséggel, hogy nem, hiszen ő szokott fürdeni.

Kárpáti Rebeka azonban nem hitt neki és azonnal le akarta csekkolni hogy igazat mond-e kollégája így egy határozott felszólítással elindult felé, miszerint leveszi a pólóját, hogy együtt megnézzék, mi a helyzet Szente Vajknál. A stúdióban természetesen hangos nevetés tört ki, Szente Vajk pedig a döbbenettől továbbra sem tért magához.

A szórakoztató, humoros adásrészletet ide kattintva tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás