promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - május 10: az Ikrek-hold ennek a jegynek romokba döntheti az életét, egy másikat pedig a magasba emelhet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Napi részletes asztrológiai előrejelzés.

A keddi újhold egyik oldalon a Vénusz és az Uránusz, a másik oldalon pedig a Jupiter között helyezkedik el. Mivel a Vénusz a kapcsolatok, az Uránusz pedig a meglepetések ura, ezen a héten új románcok bukkanhatnak fel! Vagy a már meglévő románcok új szintre léphetnek a házasságról, a gyermekvállalásról vagy az összeköltözésről szóló beszélgetésekkel. (Megtörténhet.) Eközben a Jupiter a gazdagsággal és a terjeszkedéssel kapcsolatos, és e bolygók mindegyike a Bika földi jegyében áll. Lehet, hogy ingatlant vásároltok, vagy finanszírozást kaptok, vagy megújítjátok a jelzáloghitelt. Lehet, hogy valami nagyobb értékű dolgot vásárolsz az otthonod vagy a családod számára. Izgatott lehetsz a házassággal, születéssel vagy örökbefogadással kapcsolatos hírek miatt. Bármi megtörténhet! Csak ne feledje: A barátok nem hagyják, hogy a barátok meztelenül vezessenek.

Kos

Ma a sokféleség és változatosság lehet rendkívül hasznos lehet számodra, kedves Kos. Jó idő arra, hogy kibővülj, kapcsolódj, és megismerd, mi történik körülötted. Jelenleg nem érdekelnek a lelketlen rutinok. Ma új információkhoz juthatsz, és amit tudsz, az segíthet saját életeden és mások életén is, tehát ne felejtsd el megosztani. Ma különösen könnyű stresszelni olyan kérdéseken, amelyek hosszú távon nem túl fontosak. Ugyanakkor könnyen megeshet, hogy nem érted meg a valódi elégedetlenség okát. Figyelj oda, hogy ne legyél durva vagy türelmetlen másokkal. Próbáld meg lenyugtatni az elmédet, mert tervekkel és ötletekkel lehet tele. Lehet, hogy úgy érzed magad, mint egy túlterhelt áramkör, de mielőtt kiégés következne be, lépj egyet hátra, értékeld a helyzetet, és lassíts egy kicsit. Vigyázz a sietős kommunikációkra.

Bika

A lassítás ma jól működik számodra, kedves Bika, és ha ez csak unalmat szolgál, akkor nem hallgatsz az ösztöneidre! A mai Hold átjárások arról szólnak, hogy értékeljed azt, amid már van, és azokat az alapvető, egyszerű dolgokat, amelyek kiegészítik és gazdagítják az életedet, de gyakran figyelmen kívül hagyjuk őket. Bölcs lenne egy kicsit elvonatkoztatni a túl sok gondolkodástól és aggódástól, hogy mások mit gondolnak vagy várnak tőled. A nemrég készült tervek újra kivitelezhetőnek tűnnek. Azonban ma néha feszültségek merülhetnek fel a pénz vagy barátság ügyében. Az életedben való haladás iránti vágy vezethet, bár néhány részletet félreérthetsz. Most csak egy kicsit ne hívd be másokat, mert csak frusztrálnak, ha a saját álomvilágukban vannak. Azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek boldoggá tesznek.

Ikrek

A kreatív és vállalkozói impulzusaid ma előtérbe kerülnek, kedves Ikrek. Miközben érzéseidhez kapcsolódsz, hangulatingadozásokra vagy hajlamos. Szükséged van a kényelemre és az örömre, és szinte sürgősen kívánod kielégíteni érzelmi szükségleteidet és vágyaidat. Elég gyorsan felbosszanthatnak a körülmények vagy az emberek, ha korlátoznak a növekedésben és változásban. Lehet, hogy türelmetlen vagy a rutinokkal és módszerekkel, amelyeket olyan régóta használsz, hogy már unalmasak lettek. Ezt az energiát pozitívan és tudatosan is felhasználhatod, ha úgy döntesz, hogy más megközelítést választasz arra, amit csinálsz. Valójában ez fontos időszak lehet valamilyen egészséges meneküléshez.

Rák

A mai Hold arra késztet, hogy csökkentsd a stimulációt, kedves Rák, de egy Mars-Uránusz tranzitnak más tervei vannak! Biztosan szükséged van valamilyen érzelmi felfrissülésre. Ma ideális lenne kiszabadulni a hajtásból és a nyüzsgésből. Erős vágyat érzel a menedékre, és hajlamos vagy keresni a válaszokat a múltban. Extra pihenésre lesz szükséged, amikor a Hold ma később átlép a jegyedbe, és az érzelmi ügyek világossá válnak, és készen állsz megosztani az érzéseidet és szükségleteidet másokkal. Azonban lehet némi türelmetlenség, és úgy érezheted, hogy köztes helyzetbe kerültél, de sikeresen felveheted a közvetítő szerepét. Valószínűleg új gondolkodásmódokat találsz régi problémáidra, vagy teljesen új módszereket, amelyek lehetővé teszik, hogy megőrizd a régit, de megnyisd magad az új lehetőségek felé. Fontos óvatosnak lenni, és inkább stratégiákat alkalmazni, mint lökdösődni vagy tologatni, mert az egók kicsit törékenyek és a türelmek rövidek lehetnek. Mások hamarosan meglátják a te víziódat, amint kihúzzák magukat a saját problémáikból.

Oroszlán

Ma inspirációt találhatsz egy új projekt számára, kedves Oroszlán. Az inspiráció később fáradtsággá válhat, azonban egy kis kétség vagy zavar beállása hajlamos lehet. Ez talán egy kicsit lelassít, amire talán szükséged van! Egy kis érzelmi leválasztódás segíthet több szabadságot adni neked, hogy önmagad légy, és ne aggódj túlságosan az emberek mit gondolnak vagy várnak tőled. Az előre nem láthatóság látszólagosan aznap a jellemző. Ha magad fölé emeled az egód szintjét, a beszélgetések gondolatok újításához vezethetnek vagy teljesen új gondolati vonalat (esetleg ellentéteset), amely inspirál téged. Mégis, néha nehéz lehet követni a lépést veled jelenleg. Lassíts le, ha mások nem tartják lépést az ötleteiddel. Célod, hogy áramlással menj, és élvezd a későbbi idők egy időtöltést.

Szűz

Az elméd most különösen termékeny, kedves Szűz, mivel képes vagy a gyakorlatot és a képzeletet összekapcsolni a világi célok felé való törekvésben. A szakmai ajtók kommunikációkon és társadalmi kapcsolatokon keresztül nyílhatnak meg. Azonban próbálj ma nem túlzottan támaszkodni másokra, mert a dolgok nem mindig mennek úgy, ahogy tervezted a személyes életedben. Egy kis érzelmi távolságtartás most épp megfelelő lehet annyira, hogy félreléphess egy helyzetből, és perspektívát nyerj. Később ma lehet egy igazi vágy a fókuszálásra, de egy részed azért is menekülést keres. Lehet, hogy téves irányba vezet a munkád vagy a kutatásod. Vegyél egy mély lélegzetet, ismerd fel, hogy csak ki kell lazulnod, és hagyd szabadjára a képzeletedet, mielőtt visszatérnél a céljaid üldözéséhez.

Mérleg

Ma kimenő és kalandvágyó energia van benned érzelmileg, kedves Mérleg. Szeretnéd átélni az életet anélkül, hogy aggódnál a részletek miatt. Ez idő, hogy felforgasd a dolgokat, ne kövess egy szigorú menetrendet. Kikerülnéd a szokásos rutint, és kerülöd, hogy megpróbáld kitalálni, mi lenne a következő lépés. De mivel a nap energiái néha zajosak lehetnek, a növekvő érzékenységed miatt könnyen frusztráltnak érezheted magad, legyen az emberek vagy körülmények miatt. Próbáld meg kizárni a zajt, és hagyd, hogy az ötletek áramoljanak. A kimerült módszerek, rutinok és kapcsolati minták jelenleg kihívás elé állítottak, és ha ki tudsz emelkedni a kis konfliktusokon, akkor láthatod, hol lehetnek javítások.

Skorpió

Általában hajlamos vagy különböző rétegeket észrevenni egy adott helyzetben, kedves Skorpió, és ma különösen . Érzelmileg talán mélyebb szükségletekkel kerülsz kapcsolatba, de nem a vágyaidat akarod üldözni, hanem tervezni a következő lépésedet. A mai nap jó a problémamegoldásra, különösen az érzelmi, személyes és otthoni ügyek tekintetében. Azonban némi türelmetlenséggel kell szembenézned. Az új kihívások vállalásának vágya erős lehet, különösen azok, amelyek nem ugyanazok körül forognak, amelyekbe eddig ragadtál. Azonban lehet, hogy nem tudod, hol kezdd, vagy túl sokat vársz magadtól túl korán. Kezdd kicsiben, és változtasd meg a rutinodat. Az az intenzitás, amit ma érzel, segíthet a fókuszálásban vagy teljesen letéríthet az útról, attól függően, hogy hogyan kezeled az érzelmeidet.

Nyilas

Ma az egyensúly és a harmónia megtalálására összpontosítasz az életedben, kedves Nyilas. Felismerheted a szükségét vagy vágyát mások bevonásának. Habár szeretnél egyetérteni másokkal, ahogy csak tudsz, a jelenlegi időszakban hiányzik a szinkronicitás, ami akadályozza ezt. Ez kisebb probléma, és nincs semmi, amit a türelem ne tudna megoldani. Legyél kedves másokkal, és ne várj el túl sokat magadtól a legjobb eredmények érdekében. Valaki megbízhatatlansága, közömbössége vagy ingerlékenysége hangsúlyos lehet, de ne engedd meg, hogy mások hangulatai határozzák meg a napodat. Mások lehet, hogy túlságosan el vannak merülve saját problémáikban ahhoz, hogy túlzottan foglalkozzanak a tiéddel ideiglenesen. Maradj nyugodt és természetes, hogy megfordítsd a helyzetet, és eredményeket érhess el. Ahelyett, hogy küzdenél vele, hagyd, hogy az elképzeléseid áramoljanak.

Bak

Ma a célod, hogy rendet tegyél az életedben kisebb módosításokkal és szerkesztésekkel, kedves Bak. A részletekre és hibákra fordítod a figyelmedet. Nagyobb érzelmi töltet veszi körül azokat a dolgokat, amelyek nem a helyükön vannak, ezért jó idő a problémák megoldására vagy azokkal a dolgokkal való foglalkozásra, amelyek kritikus gondolkodást igényelnek. A csillogóbb életed háttérben lévő apró dolgai igényelnek egy kis figyelmet! Azonban feszültségeket kell kezelned, ha ugyanazokat a dolgokat csinálod, vagy fáradt, egészségtelen módokon viszonyulsz egymáshoz. Nem kell tétlenkedned, de érdemes átnézni és talán újraértékelni a céljaidat. Mások ma lassítanak, és lehet, hogy úgy döntesz, jobb egyedül dolgozni.

Vízöntő

Erős vágy van benned, hogy emberek között legyél vagy kifejezd magadat ma, kedves Vízöntő. Sok mindent elérhetsz, ha a kreatívabb és vonzóbb feladatokra összpontosítasz, vagy ha esküt teszel arra, hogy a szíved vágyai szerint jársz el, nem pedig arra, amit úgy gondolsz, hogy kellene tenned. Azonban ahogy a nap halad, az ösztöneid talán nem szolgálnak olyan jól, mint általában, nagyrészt egy Mars-Uránusz tranzit miatt. Ennek eredményeként kicsit kilógott a lóláb, különösen, amikor a megfelelő dolgok elmondásáról van szó. A gondoknak van egy módja, hogy előtérbe kerüljenek, és az elmúlt napok apró problémái hirtelen nagyobb arányokat öltenek az elmédben. A bűntudat amiatt, hogy nem azt teszed, amit tudsz, hogy kellene tenned, haszontalan energia, tehát ne engedd, hogy rászálljon. Kicsi a veszély, hogy elveszíted önmagadat a túl engedékenység miatt most, mert jó idő van a lehetőségek mérlegelésére és mások nézőpontjainak figyelembevételére, egyensúlyt teremtve az életedben.

Halak

Ma továbbra is a kedves emberek és helyek körül szeretnéd tudni magad, kedves Halak.Itt az idő, hogy újra kapcsolatba lépj azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád, valamint a saját mélyen rejlő vágyaiddal. Tegyél extra időt olyan tevékenységekre, amelyek segítenek biztonságosabbnak érezni magad. Azok a tevékenységek, amelyek segítenek hinni magadban és azokban, akik a legközelebb állnak hozzád, előnyben részesülnek. Azonban a nap haladtával valamilyen türelmetlenséggel kell szembenézned. Nagyon változó lehetsz abban, hogy mások mennyire értékelnek téged. Fontos lépésről lépésre haladni. Ne nyomd magad túlságosan keményen, vagy ne várd, hogy egyszerre mindent megjavíts. Szerencsére a Hold segít neked látni a nagyobb képet, és könnyíti meg a feszültség feloldását. Hajlamos vagy álmodozni és emlékezni, ezért jó idő a lazításra, de nem feltétlenül erős a tisztánlátás szempontjából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás