promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért nem akart Diana Károly herceg felesége lenni
Borítókép:  WhoWhatWear
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy titokra vetített fényt a Korona című Netflixes sorozat. A széria negyedik évadában kiemelt témaként dolgozták fel Károly herceg és Diana kapcsolatát. 

A következő sorok talán spoilereket is tartalmazhatnak, ezért ha még nem tartasz a sorozat ezen részénél, akkor irány a streaming oldal, pörgesd végig az epizódokat és térj vissza.

Tehát, a történet szerint Diana az esküvő előtt foggal-körömmel harcol, hogy ne valósulhasson meg a nagy nap. Az, hogy ez valóban így volt-e nem tudni pontosan, mindenesetre az, hogy a brit királyi család ennyire támadja a sikersorozat készítőit, talán egy válasz is egyben. 

Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy Diana közvetlen az esküvő előtt szerzett tudomást arról a karkötőről, amit Károly herceg akkori szerelmének, Kamillának adott, és ez olyan mértékben felkavarta a hercegnőt, hogy le akarta mondani a lagzit.

„Ebédidőben tudta meg, hogy Károly elment Kamillához az ajándékkal, ráadásul még a testőrének sem engedte, hogy vele tartson”

– állítja Andrew Morton életrajzíró.

A hercegnő hozzátartozói állítólag csak azzal tudták végül meggyőzni a később tragikusan elhunyt szépséget, hogy csaknem egy kisebb katasztrófához vezetne a dühből hozott döntése. Viszont nemcsak Dianának, hanem az akkor 32 éves hercegnek is komoly dilemmát jelentett az eljegyzés és a mindössze 19 éves Dianával való házasság gondolata, hiszen a pár az esküvő előtt csupán 12 alkalommal találkozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás