promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levette a nadrágját a focista a meccs közben, a tévénézők is láthatták, később kiderült, hogy majdnem ő az évezred zsenije
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a fickó az évezred zsenije, hirtelen hozta meg a döntést, óriási kreativitás.

Ezen a héten Európában selejtezőket rendeznek, és a kontinens óriási futball-lázban ég ezekben a napokban, a nemzetek a pályán feszülnek egymásnak, hogy helyet béreljenek maguknak a nagy-nagy kontinensviadalon. És ilyenkor bizony előjönnek a közösségi médiumokban a világ legjobb sztorijai, nosztalgiabonbonok, olyan érdekességek, amelyek a focitörténelem nagy történései voltak, de eközben, mivel a múltban történtek, alig emlékszik rájuk valaki. Ám ez az az időszak, amikor bizony lehet óriási nézettséget bezsebelni egy-egy efféle emlékfröccs megosztásával.

Szóval ismeritek azt a játékost, aki a meccs közben levette a nadrágját, hogy gólt ünnepeljen?

Az, hogy miért történt elképesztően logikus. És hogy ki ő? Mirko Vučinić, egy volt montenegrói focista. Nekünk, magyaroknak most ez talán azért is érdekesebb, mivel a montenegrói válogatottal is együtt vagyunk a csoportunkban a litvánok, a szerbek és a bolgárok mellett. Mirko Vučinić sokáig volt az olasz Juventus sztárja, és bizony meglehetősen letette ezzel a tettével a névjegyét a popkultúrában is.

Még az is azonnal felkapta erre a fejét, akit lehet, hogy nem is érdekel a foci.

Mirko Vučinić 2013-ban a Pescara ellen talált be a kapuba, és levette a nadrágját az ünneplés közben. A focisták általában a felsőjüket veszik le, de ezért sárgalap jár a játékvezetőtől. Azt hihetnénk, hogy ezzel ki tudta cselezni a szabályt, és sok helyen ezt is írják róla, hogy ő az évezred zsenije, ám az igazság az, hogy ezért a mutatványért is járt a sárgalap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás