promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik elszólta magát: Gécsek Fanni után vele tölti legtöbb idejét a Liverpool aranylábú focistája
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik elárulta, kivel tölti a legtöbb idejét a szakítás után.

Sokakat megdöbbentett, mikor kiderült, hogy Szoboszlai Dominik szakított gyönyörű szerelmével, Gécsek Fannival. A szakításuknak már egy hónapja, de még mindig nem tudni, hogy a fiatalok miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Pedig a legtöbben azt remélték, hogy Fanni a diploma után kiköltözik Dominikhoz Liverpool-ba, de nem így történt.

Azóta már megjelentek pletykák, hogy ki lehet Szoboszlai új kedvese - már ha egyáltalán van neki új párja, hiszen nem biztos, hogy ilyen hamar a szakítás után máris egy másik párkapcsolatba vágna bele.

Most nagyon úgy fest, hogy a Liverpool aranylábú sztárfocistája minden idejét és energiáját a labdarúgásra összpontosítja, szóval egyáltalán nincs ideje arra, hogy a hölgyekkel foglalkozzon. Mindenesetre most kiderült, hogy kivel tölti legtöbb idejét a szakítás óta; ezt Dominik maga árulta el.

Az már köztudott, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának liverpooli beilleszkedését Trent Alexander-Arnold segítette, a Metropol pedig most kiszúrta egy interjúban, hogy a 23 éves sportoló pont vele tölti legtöbb idejét.

„Nagyon hasonlóan gondolkozunk a pályán és a pályán kívül is.Sokat lógunk együtt. Ha valakivel jól megérted magad a pályán, akkor valószínűleg ugyanez igaz a magánéletre is”

- mondta Dominik, akiről több videó is készült, amiken jóbarátjával szórakoznak.

Szoboszlai Dominik legutóbb vasárnap játszott a Liverpool színeiben. A mérkőzés során két gólpasszt is adott, szóval az ő érdeme is, hogy csapata 3:0-ra nyerni tudott a Nottingham Forest ellen. Legközelebb november 1-jén, szerdán lesz pályán, a Bournemouth otthonában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás