promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztár rajongót kapott Szoboszlai Dominik, élő adásban derült ki egy igazán izgalmas részlet a focistáról
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb hírek érkeztek a liverpooli magyar focistáról, nem akárki beszélt róla élő adásban.​

Naponta derülnek ki újabb és újabb érdekességek a Liverpool FC magyar csillagáról, Szoboszlai Dominikról, aki elképesztő rajongásnak örvend idehaza és a szigetországban is. Pár nappal ezelőtt pedig elkészült e legjobb interjú, amely napvilágot látott azóta, hogy a Vörösök csapatában, a német Jürgen Klopp irányítása alatt ténykedik a magyar focista. Kis titkos dolgok, rejtélyes megnyilvánulások pedig minden nap érkeznek Dominikkal kapcsolatban, nemrégiben például arról is mesélt, hogy milyen volt az első találkozása Klopp mesterrel, mit mondott neki, és milyen érzések kavarogtak benne, amikor először beszélt már úgy az edzővel, hogy az ő csapatában játszik.

Nos, Szoboszlai úgy érezte, mintha már ismernék egymást. Ám, először ezt az érzést ő is furcsának gondolta.

Nos, a napokban pedig egy másik nagy világsztár beszélt Szoboszlairól, nem is akárki. Michael Owen, aki az angol válogatott egyik oszlopos tagja volt még a 2000-es években is, ő lőtte azt a csodagólt is Argentína ellen az 1998-as világbajnokságon, amelyet azóta is rengetegszer ismételnek a tévében. Ám más miatt is, hiszen ezen a mérkőzésen történt David Beckham kiállítása is, amely miatt sokáig nem túlzottan rajongtak a Beckhamért, és erről a Netflixen készült dokumentumfilmben is sokat beszél a focista.

A Liverpool Echo úgy fogalmaz, hogy a korábbi liverpooli labdarúgó, Michael Owen maga is rajongója Szoboszlainak. Owen beállt most abba a sorba, akik üdvözölték a klubban Szoboszlait, és még azt is elmondta, hogy Klopp mesélte neki, hogy a Vörösök azonnal megkedvelték a magyar fiút a csapatban. Owen úgy beszél a Premier League egyik műsorában, hogy Szoboszlai magabiztos személyiség, Klopp pedig azt mondta neki, hogy Szoboszlai amint belépett az öltözőbe, a csapattársak azonnal megkedvelték.

De emlékeztek még a csodálatos Michael Owenre, aki a kilencvenes évek végén robbant be a köztudatba?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás