promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikra figyel most a világ, napok vannak csak hátra, százmilliók előtt tárul fel a sztárfocista története
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik a világhírnév kapujában, már a pontos dátum is megvan.

Miközben Marco Rossi csapata, a magyar válogatott fürdőzik a sikerben, amit az EB-selejtezőn értek el, az egész világon nagyjából 400 millió ember várja, hogy megismerje Szoboszlai Dominik történetét. A Liverpool sztárjátékosáról készült a briteknél egy dokumentumfilm, amit napokon belül fognak bemutatni; és már azt is lehet tudni, hogy a hazai nézők mikor tudják majd megnézni.

A Premier League küldöttsége még októberben volt itt Magyarországon, hogy nem csak Telkiben, hanem Budapesten, és Székesfehérváron is forgassanak Szoboszlai Dominikkal. A Premier League saját gyártású dokumentumfilm sorozatában az angol élvonal főszereplőit mutatják be, és most a magyar válogatott csapatkapitányán a sor, hogy megismertesse történetét az emberekkel.

A Premier League sorozata eddig 4 évadot élt meg, és minden epizódja nagyjából 30 perces. A 2018-ban indított szériát 186 országban, átlagosan 300-400 millió néző követi. Miután Dominik bekerült a Liverpool csapatába, nem volt kérdés, hogy vele is kell készíteni egy önálló epizódot.

„Nyáron Angliában is bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazol, az érdeklődés pedig azóta nemhogy csökkent, de folyamatosan, hétről hétre nő. A Dominikot körülvevő figyelem már nem csak Angliában van jelen, világszerte mindenhonnan folyamatosan érkeznek hozzánk a megkeresések. Úgy gondoltuk, hogy az eddigi teljesítménye alapján Dominik tökéletesen beleillik a Premier League Stories profiljába, a műsorral pedig megpróbáljuk őt jobban bemutatni azoknak, akik eddig nem feltétlenül ismerték a nem mindennapi történetét”

- nyilatkozta korábban a Sportálnak Bérczi Barbara, a Premier League magyar gyártásvezetője.

A hamarosan debütáló epizódban nem csak Szoboszlai Dominik szólal meg, hanem édesapja, Zsolt is, továbbá a menedzsere, valamint Gulácsi Péter, Marco Rossi, Jürgen Klopp, Marco Rose, és Jesse Marsch.

A Premier League Stories szóban forgó epizódját november 22-én, szerdán 20 órától láthatjuk a Spíler1 csatornán, az első ismétlése pedig azon a héten pénteken, 17 órától lesz az Arena4-en.

A félórás részbe alábbi videóban nézhettek bele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás